Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki trijumf

Hrvatu u Ženevi pošlo za rukom što nikome nije

Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.05.2019.
u 15:53

Po jedan Hrvat je sudjelovao u osvajanju obadva ATP turnira koja su se igrala ovaj tjedan

Tjedan iz snova za hrvatske tenisače koji se natječu u konkurenciji parova. Osvojili su oba, tj. po jedan Hrvat je sudjelovao u osvajanju obadva ATP turnira koja su se igrala ovaj tjedan.

Ivan Dodig i njegov partner Francuz Edouard Roger-Vasselin trijumfirali su u Lyonu pobijedivši u finalu britansku braću Skupski, Kena i Neala, sa 6:4, 6:3 te su tako okončali tjedan bez izgubljenog seta i stigli do drugog zajedničkog trofeja ove godine. 

Ivan Dodig i Mate Pavić
1/3

Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach su u Ženevi u finalu bili bolji od Australca Ebdena i Šveđanina Lindstedta sa 6:4, 6:4 i osvojili su šesti zajednički trofej. Obranili su tako lanjski naslov (imaju 8-0 u pobjedama), što dosad u Ženevi niti jednom paru nije pošlo za rukom. 

Dodig je prvi došao do naslova, 13. u karijeri, i tako se izjednačio s Pavićem, ali Mate je nešto kasnije svoj konto povećao na 14, pa je ipak on naš najtrofejniji igrač parova. Odlična najava za Roland Garros. 

Komentara 3

PI
pinkec
19:19 25.05.2019.

Obadva! Obadva! Hrvatski muški parovi najbolji na svijetu! U isto vrijeme, oba para obijedili na dva razlicita turnira!

ČE
četverac
16:06 25.05.2019.

Ali Goran Ivanišević je nenadmašan. Ukupno je osvojio 31 turnir, 22 pojedinačna i 9 u parovima. Teško će to Čilić i Pavić stići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije