Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuglački SP

Hrvatskoj svjetsko zlato, Ines Maričić rušila svjetski rekord

Ines Maričić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
26.05.2019.
u 16:13

Na zadnji tri SP_a bile smo zlatne, srebrne i sada opet zlatne. Svjetski rekord nadmašila sam za devet čunjeva. Utakmica je bila pod kontrolom od početka do kraja tako da nije bilo stresa u zadnjoj izmjeni kao u susretu protiv Njemica u polufinalu - rekla je Ines Maričić

Hrvatska ženska kuglačka reprezentacija osvojila je zlato na Svjetskom ekipnom prvenstvu koje je završilo u Češkoj.

Naše djevojke pobijedile su u finalu Mađarsku sa 5:3, uz sjajnu igru Ines Maričić koja je srušila 687 čunjeva što je novi svjetski rekord. Ovo je našim kuglačicama treći naslov svjetskih prvakinja.

- Na zadnji tri SP_a bile smo zlatne, srebrne i sada opet zlatne. Svjetski rekord nadmašila sam za devet čunjeva. Utakmica je bila pod kontrolom od početka do kraja tako da nije bilo stresa u zadnjoj izmjeni kao u susretu protiv Njemica u polufinalu - rekla je Ines Maričić.

Zlato su osvojile: Bosak, Bacan-Schneider, Liović, Maričić, Pavlić, Jambrović, Sedlar i Ravnić.

U susretu za treće mjesto hrvatski kuglači izgubili su od Mađarske sa 2:6 i tako su ostali bez medalje.

>> Kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije