Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dean Klafurić

Hrvatskog trenera koji je pokorio Poljsku traže ruski i turski prvoligaši

Dean Klafurić
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
31.05.2018.
u 00:22

Našem stručnjaku sljedećih dana istječe ugovor s poljskim velikanom, a krajem tjedna Klafurića očekuju i razgovori oko produljenja suradnje s Legijom

Dean Klafurić ovoga se proljeća dokazao na trenerskoj sceni, hrvatski je trener odveo Legiju do dvostruke krune u poljskom nogometu. Našem stručnjaku sljedećih dana istječe ugovor s poljskim velikanom, a krajem tjedna Klafurića očekuju i razgovori oko produljenja suradnje s Legijom.

No, Klafurić je nakon uspješne sezone postao vrlo tražena roba. Hrvatski trener na svom stolu već ima tri ozbiljne ponude, bivšeg stratega Gorice danas žele dva ruska, te jedan turski prvoligaš!, piše Goal.

U svakom slučaju, prvi su na potezu čelnici Legije koji nemaju puno vremena za razmišljanje.

Dean Klafurić sada ima dovoljno ponuda, sigurno je kako ćemo našeg trenera i sljedeće sezone gledati na klupi nekog ozbiljnog europskog kluba.

A ubrzo će postati jasnije hoće li to biti Legia, ili pak neki ruski ili turski prvoligaš...

Dean Klafurić
1/6

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije