Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆI STRATEG

Hrvatsko čudo! Tudorova Verona bez pola momčadi do pobjede

Igor Tudor
Ivo Čagalj/PIXSELL
06.01.2022.
u 17:25

Domaćin je poveo u 18. minuti preko Manola Gabbiadinija, a rezultat su okrenuli Alessandro Deiola (55) i Leonardo Pavoletti (71)

Unatoč brojnim izostancima zbog koronavirusa, Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, je na gostovanju pobijedila Speziju sa 2-1 u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.

Tudor na gostovanju u La Speziji nije mogao računati na čak 10 igrača (Lorenzo Montipo, Alessandro Berardi, Giangiacomo Magnani, Mert Cetin, Diego Coppola, Marco Davide Faraoni, Gianluca Frabotta, Matteo Cancellieri, Danielsa Bessa, Antonino Ragu Bessa), no uspio je izboriti prvu pobjedu u zadnja četiri kola.

Na vratima je priliku dobio Ivor Pandur, Nikola Kalinić je ušao u igru u 71. minuti, dok je Boško Šutalo ostao na klupi.

Sve najzanimljivije dogodilo se u drugom dijelu. Gianluca Caprari je doveo goste u vodstvo u 59. minuti, a 11 minuta kasnije drugim golom na utakmici je povećao prednost Verone. Martin Erlić je u 85. smanjio na 1-2, no tri minute kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Kevin Agudelo.

Verona je sada deseta, dok je Spezija na 17. poziciji.

Lazio i Empoli su na Olimpicu odigrali sjajnu utakmicu koja je završila 3-3. Gosti su vodili 2-0 i 3-2, no Lazio je uspio iščupati bod usprkos promašenom jedanaestercu.

Empoli je sjajno ušao u susret i nakon svega osam minuta je vodio 2-0 golovima Nedima Bajramija (6-11m) i Szymona Żurkowskog (8). Ciro Immobile je smanjio u 14. minuti, a Sergej Milinković-Savić je u 66. izjednačio na 2-2.

Federico Di Francesco je u 75. vratio goste u prednost, a u 87. minuti Immobile je mogao izjednačiti iz kaznenog udarca, no nije uspio svladati Guglielma Vicaria. Ipak, u trećoj minuti nadoknade Milinković-Savić je drugim golom na  utakmici donio domaćinu bod. Toma Bašić nije nastupio za Lazio.

Cagliari je na gostovanju pobijedio Sampdoriju sa 2-1, osvojivši važne bodove u borbi za prvoligaški spas.

Domaćin je poveo u 18. minuti preko Manola Gabbiadinija, a rezultat su okrenuli Alessandro Deiola (55) i Leonardo Pavoletti (71).

U vodstvu je Inter sa 46 bodova ispred Milana sa 42 i Napolija sa 39.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije