Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, majstore

Hrvatski vratar oduševio - asistirao je za pogodak!

Kalinić
Foto: Screenshot
1/2
03.09.2018.
u 10:05

Uistinu ne viđamo često da se golmanu ubilježi asistencija, a novi prvi hrvatski reprezentativni golman to je zaslužio u sudačkoj nadoknadi

Osim što su hrvatski golmani sjajni u čuvanju vlastite mreže, bez problema bi se snašli i u suprotnoj ulozi - namještanju i zabijanju pogodaka, piše Goal.com.

Još uvijek pamtimo nevjerojatni zgoditak kojeg je Danijel Subašić 2012. godine zabio u dresu Monaca iz slobodnjaka, a sada je pokraj svog imena u statistiku Lovre Kalinić upisao - asistenciju. Zlobnici bi odmah pomislili - Kalinić je ove sezone po učinku izjednačen s Ronaldom, a još kad se sjetimo kako je Portugalac 'slučajno' asistirao Mandžukiću... 

>>Pogledajte asistenciju Kalinića

Uistinu ne viđamo često da se golmanu ubilježi asistencija, a novi prvi hrvatski reprezentativni golman to je zaslužio u sudačkoj nadoknadi kada je dugom loptom pronašao Giorgija Kvilitaia koji je zabio svoj prvijenac za konačnih 3:0 Genta protiv Cercle Bruggea. 

Kalinić je branio cijeli susret, a Andrijašević ostao na klupi.

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cigo1983
10:24 03.09.2018.

Trebali ste slucajno staviti video u kojem se vidi asistencija,a ne spot neke pijesme,nisam ni pogledao koje!!!Bas bi se zacudio kada bi vam se potkrala pogreska,pa tako uvalite umjesto nekog videa o sportu,nekakav-Mars na Drinu ili Igrale se delije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije