Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv Crne Gore

Hrvatski vaterpolisti na druženju s riječkim mališanima najavili borbu za pobjedu!

Hrvatski vaterpolisti
Foto: Večernji list
1/7
27.12.2014.
u 16:28

- Druženja s našim najmlađim navijačima uvijek su inspirativna i uvijek nam daju još više motiva za igrom i pobjedom

Hrvatski vaterpolski reprezentativci stigli su u Rijeku. Grad aktualnog prvaka Hrvatske Barakude uvijek dočekuje raširenih ruku. Ususret vrlo važnoj utakmici koju igraju u ponedjeljak protiv Crne Gore, naši su vodeni junaci posjetili riječke mališane bez odgovarajuće roditeljske skrbi u domu Ivana Brlić Mažuranić. 

- Druženja s našim najmlađim navijačima uvijek su inspirativna i uvijek nam daju još više motiva za igrom i pobjedom. Danas smo razveselili riječke mališane i s njima podijelili iskustva s utakmica, podijelili im kalendare i poklone našeg partnera drogerije Kozmo, izjavio je reprezentativac i igrač riječkog Primorja Petar Muslim. 

Hrvatski reprezentativci mališane su darivali igračkama koje je poklonio partner drogerija Kozmo, slasticama vaterpolo kluba Primorje te najnovijim reprezentativnim kalendarima koje su mališani dobili potpisane. 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u ponedjeljak u 16.45 sati u Rijeci igra vrlo važnu i tešku utkamicu protiv Crne Gore. Ulaz na utaikmicu je besplatan i novogodišnji je poklon svim ljubiteljima vaterpola. 

- Pozivam sve da dođu na bazen Kantrida i da nas bodre u ovoj iznimno važnoj utakmici. Crna Gora je uvijek jaka pa će nam podrška s tribina itekako mnogo značiti, pozvao je navijače reprezentativac Luka Bukić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije