Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIVOJ BRAČUN
Povratak na članak

Hrvatski su igrači u Zvezdi uvijek dobro prihvaćeni

Milivoj Bračun bio je 1986. godine, kao 28-godišnjak, prisiljen iz Maksimira krenuti put beogradske Marakane

Komentari 23

VA
vatra
14:29 14.04.2011.

ima na ovom forumu možda koji Hrvat?

VL
NI
nindža
11:23 14.04.2011.

kurt russell

VL
ZI
ziceri
11:53 14.04.2011.

Dodji Kramaricu molim te u Zvezdu , ako te u Dinamu nece, tako je bilo sa Prosineckim pa smo postali prvaci Evrope i Sveta, ponovo se vraca stara Zvezda videcete ljudi, ja sam Delija sa Severa, Prosineck ije legenda kluba, svi ga mnogo vole i postuju, i ako on odluci da dovede Kramarica bice to pun pogodak i ispostovano sa nase strane......... ZVEZDA JE ZVEZDA, ALI PARTIZAN JE VECI OD ZVEZDE POZDRAV

VL
VL
vladek
12:03 14.04.2011.

Ma sramota da idu Hrvatski športaši,nogometaši,uSrbiju,služiti umazane novce.FUJ

VL
ST
stargate
12:42 14.04.2011.

Zasto vec jednom ne prestanete reklamirati tu zvezdu i prosineckog,vec ste mi se zgadili !!!!!!!!

VL
VA
vatra
13:07 14.04.2011.

zvezda je uvijek bila i ostala četnički klub svako ko igra,trenira, navija ili u hrvatskim medijima toliku pažnju posvečuje zvezdi je ČETNIK a takve u Hrvatskoj NEVOLIMO

VL
LJ
love joe
13:12 14.04.2011.

ako ti kramariću nedaju otiđi u zvezdu pa onda barcelona real biraj sine a dinamo nikad nije bio evropski klub

VL
OB
-obrisani-
13:19 14.04.2011.

Hrvatski su igrači u Zvezdi uvijek dobro prihvaćeni jer imaju pored sebe dva zaštitara, prvi pazi da ne dobiju po tintari a drugi da ne bi nešto maznuli..

VL
TH
thekurcula
13:24 14.04.2011.

Ne znam da li je Bračun zaista rekao da je teška srca otišao 1986. u Zvezdu, ili je to slobodna konstrukcija autora ovog članka, ali ako je to bračun zaista rekao ostaje nejasno da li se to \"teška srca\" odnosi na momenat odlaska ili je to sadašnji aktuelni politički moment kojim se ponovo važu neki prošli događaji. Konkretno, zašto bi bračun 1996. godine, teška srca odlazio u najveći klub tadašnje zemlje? Nelogično je. Zvezda je već tad počela da okuplja sve što najbolje gura kožnu loptu na Balkanu i Bračunu je to moglo samo da bude čast da igra u takvoj Zvezdi. Ako to Bračun danas podilazi hrvatskom navijaču, koji gaji određenu mržnju prema klubovima iz Srbije, pa i Zvezdi takođe, obda je shvatljivo da je to rekao. Samo treba još jednom napomenuti da je to aktuelna ocena nekadšnjih događaja a ne sećanje na tadašnje događaje i ocena kako se tad osećao.

VL
TH
thekurcula
13:26 14.04.2011.

Greška, naravno mislio sam na 1986. godinu, a ne na 1996. pre Bračuna u Zvezdi je igrao, ako se ne varam, i Slovenac Elzner, i ko sve ne. Tad je bila čast igrati u Zvezdi i potvrda da ste zaista u društvu najboljih fudbalera na Balkanu.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:47 14.04.2011.

@thekurcula....čovjek ti je htjel reć kak je teška srca išel iz grada u prašnjafu tursku mahalu bez obzira na nogomet !!!

VL
TH
thekurcula
14:36 14.04.2011.

14.04.2011. u 13:47h Idler 3 je napisao/la: @thekurcula....čovjek ti je htjel reć kak je teška srca išel iz grada u prašnjafu tursku mahalu bez obzira na nogomet !!! _____________________ A to je štel reč!? A iz kog si ti toto velegrada? Sračinaca? Koliko ja znam jedini velegrad u bivšoj SFRJ bio je Beograd pa mi nije jasno iz kog mu se to grada nije odlazilo, pa sam zato pitao.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:47 14.04.2011.

@thekurcula....kolko se ja sjećam ondašnje Yuge, jedino selo veće od Niša bil je Begeš...zato ljudi iz zapadnih dijelova baš nisu voljeli ić tam osim ak baš nisu morali.

VL
OB
-obrisani-
15:14 14.04.2011.

Hrvatski su igrači u Zvezdi uvijek dobro prihvaćeni jer na njih stalno paze dvojica zaštitara, prvi pazi da ne dobiju po tintari a drugi da ne bi nešto maznuli..

VL
OB
-obrisani-
15:16 14.04.2011.

14.04.2011. u 13:26h thekurcula je napisao/la: pre Bračuna u Zvezdi je igrao, ako se ne varam, i Slovenac Elzner, i ko sve ne. Marko Elsner sin oca doktora nogometa i selektora reprezentacije Austrije Dr. Branka Elsnera koji se posle punoo godina vratio iz Francuske i ima dva sina koji igraju profesionalni nogomet...

VL
1M
1Miskec
15:16 14.04.2011.

Navedite mi jedan grad (kao da ih u Hrvatskoj ima mnogo) sa barem tristorinak hiljda stanovnika, a da nije Zagreb? Možeš misliti nazvati neko mesto u Hrvtaskoj gradom. Valjda se Bračunu dosadili da udiše konjsku balegu po hrvatskoj štali, paa je rešio da ode u tursku kasabu. Za sve vas je Zvezda bila i ostala nedostižna. Sećam se kako ste komentarisali šta će biti u Bariju, kako će popiti desetak golova. Posle ste se ućutali kao pravi konjski miševi što i jeste, jer kada smo se vraćali iz Italije, nigde vas nije bilo, a pričali ste da nas čekate duž auto puta. Bolje bi vam bilo da nastavite da jedete zob. MIŠEVI

VL
WO
Wolf23
15:46 14.04.2011.

Slušajte vi samo ove blentave, i iskompleksirane srbe, koji očito imaju potrebu da se javljaju i pišu pizdarije po portalu, kao ovaj miškec... Očito je da primitivci poput njega žive u hrvatskoj, pa eto moraju malo srat po državi koja im \'hleba\' daje. Pazi \'vamo druškane\'!!! Tvoju usranu zvezdu stvorila je prije svega jaka liga u kojoj su rivalstva između velike četvorke imala za posljedicu stvaranje velikog kluba. Pare i marketing moj jarane i eto ti prvaka evrope. Tada je dinamo bio ko\' i danas za racku....A i ostali klubovi su bili zadnja rupa na svirali, stoga je i logično da igraći hrle u klub koji je stabilan i koji ima europske ambicije. Jedina sreća u svemu tome je bila ta da ste imali bivše \'fudbalere\' u upravi kluba, a ne ko\' mi pjesnike, košarkaše i \'tenisere\'. Lakši model natjecanja vam je išao na ruku u kojem ste pukom srećom izbacili bayern... Svaka vam čast, ali brate ne kenjkaj i ne seri... U državi u kojoj beograd ima 5 miliona st. a ostali gradovi konjske zaprege ti se imaš potrebu javljat i pljuvat... Pa još malo pa če albanski i mađarski uz srpski biti službeni jezik u srbiji... Brate dođi, okupaj se u najljepšem moru na \'svetu\', ponesi hrpu konzerva i paradajza i uživaj...

VL
TH
thekurcula
15:50 14.04.2011.

A u čemu se ti, wolfe, sporiš s nama. prenosiš doslovno sve što mi kažemo samo drugačijim rečima!? Tačno je sve što kažeš ali to sam i ja, i drugi ovde već rekli.

VL
WO
Wolf23
16:20 14.04.2011.

Bez obzira na broj gradova i stanovnika, korupciju, leglo mafije i slične pizdarije... Mi smo za \'vas\' zapadna europa... Oko toga se ja sporim sa \'vama\' !! Oko činjenice da bez \'nas\' nema nogometa ili fudbala kod vas. Oko toga, da bez hrvata nema ni evropskih uspjeha vaših a i naših klubova... Dko vi imate pivarsku, mi imamo mamičevu, a slovenci amatersku ligu... Jugoslavija je stvorila prvaka evrope, a ne srbija... oko toga se svi sporimo.... Koliko got vi robiju \'kačili\' šajkače i tri prsta, on je bio i ostao hrvat i vaš najbolji igrač ikada... Možete se vi busat u prsa i reć: \' pa on je dizao tri prsta\'. Je dizao je, ali je i držao ruku na srcu dok je hrvatska himna svirala kad smo bili brončani u francuskoj, a to srbi ne rade!!!

VL
CA
cap007
16:38 14.04.2011.

Vi i vase politicke diskusije. Da mi smo za srbe zapadna Europa. I je li to nama sad neki kompliment? Je li to ista zapadna Europa po kojoj vi svi serete cijelo vrijeme. S jedne strane ne svida nam se zapadna Europa a s druge strane zelimo bit zapad kad su u pitanju ostale zemlje istoka, sami si proturijecite cijelo vrijeme.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.