Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIVOJ BRAČUN

Hrvatski su igrači u Zvezdi uvijek dobro prihvaćeni

Milivoj Bračun
Goran Stanzl
14.04.2011.
u 11:19

Milivoj Bračun bio je 1986. godine, kao 28-godišnjak, prisiljen iz Maksimira krenuti put beogradske Marakane

– Bio mi je istekao ugovor, a Ćiro Blažević u Dinamu nije nudio novi. Jednom nogom bio sam u Hajduku, no tada se iznenada u Split vratio Luka Peruzović te mi je ta opcija propala. Tada se javio Džajić pa sam teška srca, razočaran i povrijeđen, otišao u Beograd – prisjeća se Bračun, koji je u Crvenoj zvezdi igrao do 1988. godine.

U ljeto 1987. u Beogradu su ga pitali: kakav je taj Robert Prosinečki?

– Rekao sam im: “Pa dolazi iz Dinama kao i ja, sigurno je pravi!

Kako bi Kramarić bio primljen u Beogradu?

– Sigurno bi ga dobro prihvatili, osobito ako Prosinečki stoji iza njega. Hrvatski igrači nikada u Zvezdi nisu imali problema – kazao je Bračun.

Kramarić je u Dinamu podcijenjen?

– Prema Kramariću u Dinamu trebaju biti otvoreni i reći mu računa li se ozbiljno na njega. Ostane li u ovakvom statusu, bolje mu je da ode jer kao igrač kojemu su proricali sjajnu budućnost zaista igra premalo. I ne samo on, u Dinamu mladi igrači priliku dobivaju periodično. Jednom bljesne Tomečak, pa ga neko vrijeme nema, isto se dogodilo i Barbariću, dok Kramarić igra najmanje. U Dinamu samo zadnja linija ima konstantu, dok se u ostalim linijama dosta rotira – dodaje Bračun.

Vidite li Andreja kao potencijal za udarnu momčad plavih?

– Nije važno kako ga ja vidim, nego njegov trener. A kod njega je prva špica Beqiraj, druga Rukavina – zaključio je Bračun.

Komentara 23

NI
nindža
11:23 14.04.2011.

kurt russell

ZI
ziceri
11:53 14.04.2011.

Dodji Kramaricu molim te u Zvezdu , ako te u Dinamu nece, tako je bilo sa Prosineckim pa smo postali prvaci Evrope i Sveta, ponovo se vraca stara Zvezda videcete ljudi, ja sam Delija sa Severa, Prosineck ije legenda kluba, svi ga mnogo vole i postuju, i ako on odluci da dovede Kramarica bice to pun pogodak i ispostovano sa nase strane......... ZVEZDA JE ZVEZDA, ALI PARTIZAN JE VECI OD ZVEZDE POZDRAV

VA
vatra
14:29 14.04.2011.

ima na ovom forumu možda koji Hrvat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije