Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN JURIĆ

Hrvatski stručnjak uzeo bod pa priznao: Vrijeđali su me zbog podrijetla...

Serie A - Juventus v Hellas Verona
MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.10.2020.
u 20:18

"Nije mi drago da smo oko 70. minute prestali igrati. Do tada smo bili bolja momčad, i zato ostaje žal za pobjedom, tim više što su moji igrači dali sve što su mogli, odigrali su fantastično"

U susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je u Torinu remizirala 1:1 protiv prvaka Juventusa kojem je to već treći remi u posljednja četiri kola. Jurić je dosad u Serie A dva puta srušio Juventus na klupi Genoe i Verone, oba puta na domaćem terenu, a ovoga puta je u Torinu izvukao bod.

- Vrijeđali su me, govorili da sam Balkanac, rugali su se mom porijeklu i ja sam na to morao odgovoriti - rekao je nakon utakmice Splićanin kojega Italija obožava. A Juveu je odgovorio na sjajan način - otkinuvši im bod.

 U 60. minuti nakon lijepe akcije gosti su stigli do 1:0 pogotkom Andrea Favillija, pet minuta nakon što je ušao u igru umjesto Nikole Kalinića. Izjednačio je Dejan Kuluševski u 77. minuti. Oba sastava su postigla po još jedan pogodak, Ebrima Colley u 16. minuti za Veronu, a Alvaro Morata za Juve u 45. minuti, no oba gola su poništena zbog zaleđa.

Igrači Juventusa su tijekom utakmice i dva puta pogađali okvir suparničkog gola, u 42. minuti vratnicu je uzdrmao Juan Cuadrado, a u 75. minuti Pablo Dybala. Dodajmo, kako je Cristiano Ronaldo i dalje izvan stroja zbog koronavirusa.

- Nije mi drago da smo oko 70. minute prestali igrati. Do tada smo bili bolja momčad, i zato ostaje žal za pobjedom, tim više što su moji igrači dali sve što su mogli, odigrali su fantastično. Sve su to mladi igrači, igrali su kao u transu, pokazali nevjerojatan duh i ja im zbog toga zahvaljujem.

Podsjetimo, protiv Juventusa je s Genoom slavio i sa 3:1 na domaćem terenu, u prvenstvenoj utakmici odigranoj 27. studenoga 2016. Drugu pobjedu nad "Starom damom" ostvario je 8. veljače ove godine kad je njegova Verona na domaćem terenu slavila sa 2:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije