Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov talent

Hrvatski stručnjak poručio Ćoriću: Dečko, daj se već jednom probudi!

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
19.08.2017.
u 21:51

Meni je nevjerojatno, ali izgleda kao da Ćorićev uspjeh više žele svi ostali, od trenera, kluba, obitelji, nego što ga želi on sam, kaže Jurčić.

Rijetko kad se treneri odlučuju mijenjati igrače nakon pola sata igre, a Mario Cvitanović već nakon 20-ak minuta poslao je igrače na zagrijavanje, i to ne reda radi, već je spremao izmjenu za svoju desetku, Antu Ćorića. I dečko je stvarno igrao slabo, niti je dobivao lopte, niti se nudio. Od igrača njegova pedigrea očekuje se puno više i, ako već nije njegov dan, bar bi se morao truditi. A ni to nismo vidjeli.

– Puno puta Ćorić je bio tema, ni dalje nije sporan njegov talent, nije sporna ni podrška koju mu treba dati jer je treba svaki mladi igrač, ali dečko, pa daj se probudi. Meni je nevjerojatno, ali izgleda kao da Ćorićev uspjeh više žele svi ostali, od trenera, kluba, obitelji, nego što ga želi on sam. Istina, nisam dovoljno “unutra”, možda dečko ima nekih problema, pa bih se tu malo ogradio – kazao je Kruno Jurčić koji je kao trener Dinama i sam puno puta odgajao mlade igrače i forsirao one koji su projekt kluba.

– Mora se kod igrača vidjeti volja, desetka Dinama mora bar nešto pokušavati. Kod Ćorića me zabrinjava napredak, on je tri godine u prvoj momčadi, a od svoje 17. godine, a sad mu je 20, nije napredovao, a morao je.

Trener Mario Cvitanović izvukao ga je već nakon pola sata. Po prikazanom, mogao je i znatno prije.

– Podržavam odluku trenera i to je vjerojatno pokušao da bi probudio momčad, ali i da bi za ubuduće probudio Ćorića. No iz svog iskustva mogu reći da se takve trenerove intervencije na kraju prelome preko leđa trenera, upravo oni na kraju plate zato što pojedini mladi igrač ne daje što bi trebao ili što je netko očekivao od takvog igrača. To je loše, možda i mladi igrači to znaju pa onda to iskorištavaju, a to u konačnici nije dobro za klub – rekao je o Anti Ćoriću bivši trener Dinama Kruno Jurčić.     

Komentara 26

BI
bigred1
22:05 19.08.2017.

on je" novinarski" talent.i nije dosta znanje znati ,treba znanje znati dati. bez muke nema nauke.gdje je halilović ,borna ćorić....?

DU
Deleted user
22:26 19.08.2017.

Bez trke i jakog duela u modernom nogometu teško bilo što napraviti. Drag mi je ,ali skeptik sam u vezi njegove karijere.

KU
kupatilo
23:16 19.08.2017.

Jakvu slobodu.Datmz dase seta u da svu rade za njega dabi on iskocio u prvi plan i dabise prodao.Pa takav igrac netreba dinamu.Trpit ga pet godina i cjela ekipa da pati zbog njega.U lokomotivu snjim ili Inter.Tosu igraci koji nistaa dinamu nece dati.Lijencine a takvinam netrebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije