Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP streljaštvo

Hrvatski strijelci bez momčadskog finala

Petar Gorša
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
22.03.2019.
u 14:37

Mađari će se u polufinalu boriti protiv reprezentacije Srbije, a drugi polufinalni par čine Rusija i Bjelorusija. U disciplini pištolj polufinalni parovi u momčadskom natjecanju su Ukrajina - Srbija i Rusija - Italija

Petog dana natjecanja na Europskom prvenstvu zračnim oružjem u Osijeku na rasporedu su ekipna natjecanja, a među reprezentacijama koje će se u nedjelju boriti u finalnim nadmetanjima neće biti hrvatskih strijelaca, jer su naši reprezentativci u pušci ispali u četvrtfinalu od Mađarske.

Petar Gorša, Miran Maričić i Andrija Mikuljan su završili četvrtfinalni meč s pogođenih 623,5 krugova, dok je mađarska reprezentacija završila s 2,1 krug boljim rezultatom i tako se plasirala u polufinale.

Mađari će se u polufinalu boriti protiv reprezentacije Srbije, a drugi polufinalni par čine Rusija i Bjelorusija. U disciplini pištolj polufinalni parovi u momčadskom natjecanju su Ukrajina - Srbija i Rusija - Italija.

U konkurenciji streljašica, u disciplini puška, za finale će se boriti Rusija i Rumunjska te Austrija i Italija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije