Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbio kontrolu

Hrvatski sportaš suspendiran čak četiri godine!

Hrvatski zavod za javno zdravstvo
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
05.11.2019.
u 16:05

Salopek se na Prvenstvu Hrvatske u travnju ove godine odbio podvrgnuti dopinškoj kontroli

Stegovno vijeće Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) donijelo je odluku o četverogodišnjoj suspenziji bodybuildera Dražena Salopeka, člana BBK Gladijator, koji se na Prvenstvu Hrvatske u travnju ove godine odbio podvrgnuti dopinškoj kontroli i time prekršio odredbu 2.3 Pravilnika za borbu protiv dopinga HZJZ.

- Temeljem odredbe 10.8 Pravilnika Draženu Salopeku se poništavaju svi rezultati postignuti na spomenutom natjecanju i određuje mu se razdoblje nepodobnosti u trajanju od četiri godine - stoji u priopćenju Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo u kojem se navodi da protiv ove odluke sportaš nije uložio žalbu.

Komentara 3

BO
boban99
17:49 05.11.2019.

svi natjecatelji u tom sportu su dopingirani sviiiii

OB
ObrenM
16:49 05.11.2019.

Lijepog li "sporta".Trebalo ga je dozivotno kazniti, radi uticaja na mladez.

Avatar urukehai
urukehai
16:38 05.11.2019.

...kriv je Tito, srbija, komunisti..............za pocetak stavite Metkavove avijune u borbenu pripravnost......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije