Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM

Hrvatski rukometni dani diljem svijeta

Foto: Kristina Štedul Fabac
import
27.10.2008.
u 11:57

Zbog domaćinstva Hrvatske rukometnom SP-u, koje će se održati od 16. siječnja do prvog veljače 2009. godine, Hrvatska turistička zajednica organizira "Hrvatske rukometno-turističke dane".

"Hrvatski rukometno-turistički dani" prezentirat će hrvatsku turističku ponudu i rukomet u 13 zemalja sudionica prvenstva koje su ujedno i važna emitivna turistička tržišta za našu zemlju.

HTZ će prezentaciju organizirati tijekom studenog posredstvom svojih predstavništava u svijetu u suradnji s Ministarstvom turizma, Hrvatskim rukometnim savezom i Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija, kao najavu velikoga svjetskog sportskog događaja. Tako će se ispreplesti sport i turizam u zajedničkom cilju – promidžbi hrvatske turističke ponude i Hrvatske kao privlačnog odredišta s imidžom velikih sportaša i zavidnih sportskih ostvarenja.

Prezentaciju će održati organizatori projekta, a obuhvaća niz aktivnosti: od konferencije za novinare sna kojoj će biti prikazani promidžbeni filmovi o Hrvatskoj, posebno o gradovima u kojima će se igrati utakmice, kao i o rukometu u Hrvatskoj, pa sve do gastro i eno-predstavljanja na prigodnim večerama za uzvanike.

Hrvatske delicije spravljat će hrvatski kuhari, a atmosferi će pridonijeti poznati izvođači hrvatske glazbe. Svim uzvanicima na prezentacijama će se uručiti promidžbeni materijal o Hrvatskoj te prateći promidžbeni materijal o svjetskom prvenstvu u rukometu, koje će do sada biti najveće sportsko natjecanje održano u Hrvatskoj od njenog osamostaljenja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije