Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla je odluka

Mladi rukometaš žestoko kažnjen zbog kokaina, tereni ga dugo neće vidjeti

Kokain
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
06.05.2019.
u 11:48

Maršan se donedavno nadao da će zaigrati za reprezentaciju, a ove je zime odigrao jednu prijateljsku utakmicu u dresu PPD Zagreba

Josip Maršan, 23-godišnji igrač Umaga koji je pao na dopinškom testu početkom ožujka, dvije godine neće se moći baviti rukometom. Priopćilo je to u ponedjeljak Stegovno vijeće Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo:

Vijeće HZJZ-a donijelo je odluku kojom se određuju dvije godine razdoblja nepodobnosti sportašu Josipu Maršanu. U izrečenu mjeru uračunava se vrijeme trajanja privremene suspenzije uvedene 20. ožujka 2019., tako da izrečena mjera ističe 19. ožujka 2021. godine.

Josip Maršan član je RK Umag. Na Prvenstvu Hrvatske u rukometu, održanom u Rijeci 2. ožujka 2019., Služba za antidoping HZJZ-provela je dopinšku kontrolu. 

U uzorku urina sportaša otkriven a je prisutnost zabranjene tvari kokaina i njegovih metabolita koji se nalaze u kategoriji S6.a –Nespecificirani stimulansi iz Popisa zabranjenih sredstava 2019. Sportaš nije tražio analizu uzorka B.

Protiv ove odluke sportaš ima pravo žalbe – navedeno je u priopćenju.

Maršan se donedavno nadao da će zaigrati za reprezentaciju, a ove je zime odigrao jednu prijateljsku utakmicu u dresu PPD Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
13:34 06.05.2019.

Blagoslovljeñ bio tko je kaznio ovog narkomana.Lijep primjer za mladez.

MA
marcel
14:23 06.05.2019.

Istra...

LU
Lukapapa1
12:28 06.05.2019.

Stavljajte drugu sliku koks vam nitko u prahu ne prodaje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije