Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Hrvatski reprezentativac potpisao za francuskog prvoligaša

Duje Ćaleta-Car
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
20.07.2018.
u 12:31

Slavni Marseille je za 21-godišnjeg Šibenčanina platio Red Bull Salzburgu čak 17 milijuna eura, što je rekordni iznos za nekog igrača iz austrijskog prvenstva

Samo pet dana nakon završetka Svjetskog prvenstva hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car je prešao u Marseille, objavljeno je na službenoj stranici francuskog kluba. 

Slavni Marseille je za 21-godišnjeg Šibenčanina platio Red Bull Salzburgu čak 17 milijuna eura, što je rekordni iznos za nekog igrača iz austrijskog prvenstva.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Ćaleta-Car je karijeru započeo u HNK Šibeniku, odakle je 2013. otišao u redove austrijskog drugoligaša Paschinga, da bi u Salzburg došao 2016. godine. Lanjske sezone je bio jedan od najzaslužnijih što je austrijski klub igrao polufinale Europske lige, gdje je RB Salzburg ispao upravo od Marseillea. 

Debitantni nastup za reprezentaciju odigrao je 3. lipnja, u prijateljskoj utakmici protiv Brazila, u kojoj je ušao kao zamjena Vedranu Ćorluki u 52. minuti utakmice. Na Svjetskom prvenstvu je igrao u utakmici protiv Islanda.

>> Pogledajte galeriju s dočeka Ivanu Perišiću i Anti Rebiću

Duje Ćaleta-Car
1/23

Komentara 4

DU
Deleted user
14:01 20.07.2018.

I dalje ne prestaje jagma za hrvatskim reprezentativcima tja, drugi smo na svijetu !

Avatar poljicanin
poljicanin
13:33 20.07.2018.

Da je igrao više ništa nam ne bi smetalo.Pošto se je u kratkom roku u svakoj sredini dokazao,onda sigurno vrijedi.Velika oslonica u budućnosti za našu reprezentaciju.

ZO
zokimo
13:15 20.07.2018.

Još da je igrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije