Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Osijek

Hrvatski Ramos ne odlazi u Ajax već u drugog velikana - PSV!

Mateo Barać
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
10.08.2017.
u 19:23

Barać će s PSV-om potpisati četverogodišnji ugovor, a Osijek bi trebao dobiti sličan iznos kao i od Ajaxa - dva milijuna eura.

Stoper Mateo Barać (23) napušta Osijek i ipak odlazi u Nizozemsku! No, ne u Ajax već u drugog velikana - PSV, kojeg je klub iz Gradskog vrta nedavno izbacio iz Europske lige. Vjerojatno su i njegovi odlični nastupi na tim utakmicama utjecali na čelnike kluba iz Eindhovena, a nisu ga bez razloga prozvali 'hrvatskim Ramosom'.

Posljednjih dana govorilo se kako će Barać napraviti transfer karijere i preseliti u Ajax, no kopljanici su odustali u posljednji trenutak.

Barać će s PSV-om potpisati četverogodišnji ugovor, a Osijek bi trebao dobiti sličan iznos kao i od Ajaxa - dva milijuna eura.

Mateo Barać
1/15

Komentara 5

MO
mobitel20
19:54 10.08.2017.

Bravo momak ! Bravo Mateo ! Dobar posao za PSV...

MA
..Marsijanac
20:41 10.08.2017.

Izuzev Dinama svi ostali klubovi prodaju igrace prejeftino.

ZV
zvonkoSJP1971
20:48 10.08.2017.

Dinamo za panja Pivarica dobije 2 mil € ,a Osijek za Baraca jedva 2 mil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije