Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST
Povratak na članak

Hrvatski navijači zajedno: Torcida pomagala Boysima u čišćenju nakon potresa

Tisuće Boysa pomagalo je svojim sugrađanima širom grada, a jedna skupina krenula je u selidbu bolnice u Petrovoj u KB Dubrava. No, u akciju pomoći uključili su se i pripadnici zagrebačke Torcide, vjerni navijači Hajduka

Komentari 4

BL
Blender
10:49 23.03.2020.

Bravo Hrvati moji, samo zajedno mozemo u neku svijetliju buducnost.

VL
ML
mladaklada
20:35 23.03.2020.

Pitam se koliko je među njima bilo onih koji će iduće godine izazivati nerede da ove novopečene majke s tom istom dječicom neće moći na utakmicu zbog poremećenih psihopata kojima je navijačko obilježje topnički udar, bokser i lanac. Čast pojedincima,, ali ovo vidim kao licemjerno peglanje imidža. Ako su tako fini i dobri, neka prestanu s dogovorenim tučnjavama na odmorištima autocesta, sačekušama i premlaćivanjima prolaznika za koje posumnjaju da su navijači nekog drugog kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.