Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP (uzrast do 20 godina)

Hrvatski košarkaši bolji od Letonije

\'Players try to score during the World Championship eighth of finals basketball match Serbia vs. Croatia, on September 4, 2010 in Istanbul.      AFP PHOTO / MUSTAFA OZER\'
AFP/Pixsell
15.07.2011.
u 22:26

U 2. kolu Europskog prvenstva za košarkaše, uzrast do 20 godina, Hrvatska je pobijedila Letoniju 60:58. Naša reprezentacija trenutačno u skupini B ima jednu pobjedu i jedan poraz

Nakon poraza u prvom kolu od Francuske, gdje su naši košarkaši ubacili samo 33 koša u 40 minuta, sada su zaigrali bolje te su nadigrali Letoniju. Strijelci u našoj momčadi su bili: Buva 13 koševa (6 skokova), Mikulić 9, Babić 8 (6), Ćutura 7, Došen i Petrović po 6, Batur 5, Barać 4, Bubalo 2.

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u subotu protiv Švedske, koju je Francuska pobijedila 79:55.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije