Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener na mukama

Hrvatski klub odgovorio slavnom Kloppu nakon što se našao u velikoj nevolji

Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool
Foto: Shaun Botterill/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
29.01.2021.
u 10:06

Popis braniča na koje trener Jurgen Klopp ne može računati zbog ozljeda iz dana u dan sve je dulji.

Liverpool je nakon tri utakmice bez pobjede konačno obradovao navijače gostujućim slavljem kod Tottenhama (3:1) u 20. kolu engleskog prvenstva. Zadržali su Redsi tako priključak za vodećim Manchester Cityjem koji im bježi za četiri boda uz utakmicu manje.

No, ono što sigurno ne raduje obožavatelje kluba s Anfielda su velike teškoće s ozljedama braniča. Popis igrača na koje trener Jurgen Klopp ne može računati iz dana u dan sve je dulji. Virgil van Dijk i Joea Gomez već su dulje izvan momčadi, Fabinho je zbog bolova u mišićima otpao uoči utakmice sa Spursima, a Joel Matip ozlijedio je gležanj tijekom ogleda u Londonu te je Klopp potvrdio da je ozljeda ozbiljne prirode.

Premier League - Tottenham Hotspur v Liverpool
1/5

- Nevjerojatno je što nam se događa s obranom. Moramo naći novog stopera. Ako znate nekog jeftinog i kvalitetnog, pošaljite mi poruku - požalio se Klopp, koji je vjerovao kako neće trebati tijekom zimskog prijelaznog roka dovesti obrambenog igrača, no sada je prisiljen promijeniti taj plan tri dana prije njegova svršetka.

A na Kloppove jadikovke odgovorili su iz škole nogometa hrvatskog niželigaša odnosno zagrebačkog kluba Čulinec.

- Gospodine Klopp, imamo mi vrhunskih stopera, ali na žalost nisu jeftini - šaljivo su poručili na svojoj Facebook stranici.

Foto: Daniel Pavlić

Komentara 1

KT
KTM
09:42 30.01.2021.

Eeeee,da mu je sad Lovren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije