Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U HRVATSKU

Hrvatski klub objavio: Dovodimo Sammira, nadamo se samo da je u dobrom stanju

18.02.2017 , Zagreb - MAXtv Prva HNL; 21. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Sammir. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
30.08.2019.
u 07:00

– Brzo smo se dogovorili i preostalo je samo potpisivanje ugovora. Nadam se da je u dobrom stanju te da je to dobar potez. Sammir je bivši reprezentativac i bit će veliko pojačanje – rekao je direktor Lokomotive Božidar Šikić

Već se neko vrijeme nagađa da bi se 32-godišnji Sammir mogao vratiti u Hrvatsku, a sada su ta nagađanja praktički potvrđena. Naime, nakon epizode u 2. brazilskoj nogometnoj ligi za Sport Club do Recife, odlučio se za povratak u Hrvatsku, a njegovu želju iskoristila je Lokomotiva koja je brzo s njim stupila u kontakt i započela pregovore.

Direktor Lokomotive Božidar Šikić nije skrivao da u klubu žele Sammira.


– Kako sada stvari stoje, Sammir postaje naš igrač. Brzo smo se dogovorili i preostalo je samo potpisivanje ugovora. Nadam se da je u dobrom stanju te da je to dobar potez. Sammir je bivši reprezentativac i bit će veliko pojačanje te će našoj momčadi dati novu dimenziju – rekao je Šikić.


Naime, Sammir je kao Dinamov igrač dvaput (2010. i 2012.) biran za nogometaša godine u HNL-u, a u Lokomotivi se nadaju da će doći što prije i u što boljoj formi kako bi mogao konkurirati za momčad.

Trener Lokomotive Goran Tomić ni sam ne zna na čemu je, zna da u klub dolazi kvalitetan nogometaš s bogatim iskustvom, ali i igrač koji je u Zagrebu jedno vrijeme bio poznatiji po noćnim provodima nego po nogometu. 

Ključne riječi

Komentara 10

SX
sudbina x
09:43 30.08.2019.

Pazi sad ovo..Dovode igrača a neznaju u kakvom je stanju...Dakle opet dovode mačka u vreći....Samir niti u svojim najboljim danima nije bio u formi...Sad je taj tip hrpa špeka i alkohola...

VE
vecernji55
08:11 30.08.2019.

Nada se da je u dobrom stanju? Tko sve danas upravlja klubovima. Bolje da su taj novac, koji ce mu dati, bacili. Kakav promasaj.

Avatar Syssko
Syssko
09:56 30.08.2019.

Pa Sammir još prije 4 godine kadase na kratko vratio u Dinamo bio je katastrofa od kondicije a i nezainteresiran za nogomet, njega samo lova zanima, da ima sigurni priljev love mjesečno a to sve dobija na staru slavu od prije 10 godina, u 2 sezone je odigrao 20 odličnih tekmi i to je sve što je dao u karijeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije