Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenik

Hrvatski kapetan za svoj rođendan: Želim danas pobjedu!

Luka Modrić
Foto: hns-cff.hr
09.09.2019.
u 15:19

Kada već ne mogu slaviti s obitelji onda mi je jako drago slaviti ovdje s Vama - rekao je Luka

Luka Modrić danas je ugasio 34. svjećice na svojoj rođendanskoj torti. Ovo je Luki četrnaesta proslava rođendana otkako nosi dres A reprezentacije, a do sada je samo jednom nastupio za Hrvatsku 9. rujna, i to 2014. godine u Maksimiru u kvalifikacijskoj utakmici protiv Malte (2:0).

Na toj utakmici postigao je prvi pogodak. Hrvatski kapetan danas će u kvalifikacijskoj utakmici za EP u Bakuu (18 sati) ponovno voditi vatrene u dvoboju protiv Azerbajdžana 18.

- Luka je većinu svojih rođendana proslavio s nama jer ih slavi kada mi igramo reprezentativne utakmice. Znam da bi možda sada radije bio s Vanjom i s djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj zaželjeti puno sreće, radosti, uspjeha kako na terenu, tako i izvan njega - poručila je u čestitki Modriću team managerica reprezentacije Iva Olivari.

Hrvatski kapetan svima se zahvalio.

- Hvala svima na čestitkama. Kada već ne mogu slaviti s obitelji onda mi je jako drago slaviti ovdje s Vama. Želim vam pobjedu danas, ne samo zbog mog rođendana nego zbog svih nas jer smo to  definitivno zaslužili, kako smo se ponašali, kako smo trenirali, kako smo cijeli ovaj tjedan bili zajedno. Sretno nam danas - rekao je Luka Modrić.

Komentara 5

DE
derin
16:34 09.09.2019.

Samo jako i hrabro naši danas! 🇭🇷

DU
Deleted user
15:56 09.09.2019.

Svako dobro za Tvoj rođendan Luka. Sve naj, naj! U Športskom i u privatnom životu. Da te u budućnosti prati što manje zlopakih piskarala.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
16:39 09.09.2019.

Sretno Luka i neka ti se želja ostvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije