Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacije
Povratak na članak

Hrvatski kapetan oduševio izjavom i navijačima vratio optimizam

- Konačni plasman u skupini ovisi o nama - izjavio je Luka Modrić

Komentari 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:26 14.11.2018.

Bravo Luka!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:43 14.11.2018.

Je li ga Lopetegui uvodio u igru "postepeno" (i ta riječ je još podebljana u tekstu) ili postupno? Imamo li mi ovdje u Hrvatskoj stepene ili stupnjeve?

VL
IL
ilijan
15:06 14.11.2018.

Ajmo Luka pokaži sutra da si najbolji , pobjedi nas vodi!

VL
KA
karamanhanzan
23:45 14.11.2018.

NE pravdaj se decko

VL
DU
Deleted user
17:24 14.11.2018.

njegova igra predasistencija bez gol asistencija i golova nista nije pala, vec je uvijek ista tj sterilna,razlika je sto je bio ronaldo koji je na svakoj utakmici davao golove tj asistirao.. sada skocimis ovisi o tome hoce li benzema i bale uspjeti donekle zamijeniti golovima ronalda...ako uspiju,uvijek prehvaljeni lukica bit ce motor,ako ne ovaj nebitni lik gubi vise ledja za skrivanje,oci su uprte i u njega i normalno da ce njegova potpuno nebitna uloga,igra bez ucinka biti kritikovana..ali real je real,tu su jos i kroos,marcelo,isco,asensio tako da treba biti optimista,vec ce se negdje prikrpiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.