Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitamo!

Hrvatski kapetan sa svima podijelio radosnu vijest

Domagoj Duvnjak i supruga
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
17.05.2020.
u 20:21

Domagoj se s dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj vjenčao u listopadu 2019. godine

Domagoj Duvnjak (32) imao je iza sebe sjajnu sezonu. S reprezentacijom Hrvatske osvojio je europsko srebro, proglašen je za MVP-a turnira, a s Kielom je osvojio naslov prvaka Njemačke.

No sada je stigla kruna svega, a to je s fanovima podijelio na svom Instagramu. Domagoj je 14. svibnja postao otac, dobio je sina Šimu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14.05.2020. Šime 💙🌍

Objavu dijeli Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

Domagoj se s dugogodišnjom djevojkom Lucijom Žulj vjenčao u listopadu 2019. godine. Detalje o svadbi nisu otkrivali.

Njihova ljubavna priča počela je u rodnom Đakovu prije desetak godina.

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije odrađuje svoju 11. godinu u njemačkoj ligi. Došao je 2009. u Hamburg iz Zagreba za tada europski rekord od 2,25 milijun eura.

U HSV-u se zadržao do 2014. kada prelazi u Kiel. U ovih 11 godina osvojio je Ligu prvaka, prvenstvo i kup s HSV-om te Ligu EHF-a i dvaput njemački kup s Kielom. 

– Mnogi suigrači mi već govore što još radim u tako jakoj ligi. A meni je gušti igrati u Njemačkoj, svaka utakmica je puna dvorana. 

U hrvatskoj reprezentaciji je od 2007., osvojio je olimpijsku broncu, svjetsko srebro i broncu, tri europska srebra i dvije bronce.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KimberlyBI87
KimberlyBI87
20:48 17.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​Ki︆︅︆︅s︆︅​sTo​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije