Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI IZBORNIK

Bišćan: To je bio potez za pamćenje, ovo ćemo sad proslaviti kako i treba!

UEFA Under 21 Championship - Group D - Croatia v England
Foto: BORUT ZIVULOVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
31.03.2021.
u 20:11

- Nadam se da ćemo biti spremni. Sada se vraćamo u klubove. Nadam se da ćemo napraviti ovako veselje opet kada se okupimo.

Osjećaj je fantastičan! Najdraže mi je radi cijele ekipe, mogao je zabiti bilo tko, rekao je skromno nakon dramatične završnice protiv Engleske jedini hrvatski strijelac Domagoj Bradarić čiji je gol mlade vatrene poslao u četvrtfinale Europskog prvenstva do 21 godine.

- Težak ritam, igraš svaka tri dana, ali na kraju se isplatilo. Naravno da smo vjerovali u sebe, to je to kad cijela ekipa radi za to, na kraju se to isplati - rekao je Domagoj.

Čekaju ih Španjolci u nastavku natjecanja, a utakmica je na rasporedu  31. svibnja. 

- Nadam se da ćemo biti spremni. Sada se vraćamo u klubove. Nadam se da ćemo napraviti ovako veselje opet kada se okupimo.

- Što reći? Dramatično, emotivno, uzbudljivo. Imao sam osjećaj kako se bližio kraj da neće to tako lako završiti, nego da će biti drame, oni su to zaslužili. Domagoj je napravio potez za pamćenje. Toliko sam sretan zbog tih igrača, ali i sebe i svog stožera. Ta tri boda i četvrtfinale... Teško je naći riječi.

- Neću sada o Španjolcima. Hoću sada barem par dana uživati sa svojim dečkima i stožerom na putu za Zagreb. Ovo treba proslaviti kako spada. 

Komentara 8

UN
Undertaker
20:42 31.03.2021.

Ovo je naš maximum. Dali smo za cetvrtfinale, upitno, ali je pozitivno sto smo opet Engleze poslali kući. Lesi come back, yes!

RO
rokoxy1
20:35 31.03.2021.

Cestitam na 1/4 Finalu , Cudno sto Majer nije igrao.

Avatar Bell940
Bell940
20:47 31.03.2021.

Kad smo primili drugi gol, ugasio sam nije bilo gledljivo, tolko griješiti i igranje golmana na crti??, i prošli na sreću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije