Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGATIVNA OCJENA
Povratak na članak

Hrvatski izbornik: Sad će se javiti 'znalci' koji će pljuvati po nama, dobili su svoju minutu

- Neka su i oni dobili svoju minutu u životu - poručuje Ivica Tucak

Komentari 3

ČE
četverac
21:20 29.01.2020.

Možda bi se i našlo mjesta za Buljubašića, Obradovića i Dobuda da se ne mora naći mjesta za Bukića i njegova bratića Miloša. I sad će prije otpasti Fatović ili Vukičević nego njih dvojica.

VL
MI
Mijo11
22:29 28.01.2020.

Sveznalice ce ionako da pljuju po vama, ali ima nas koji su uz vas uz sve nase sportase i kada vam neide. 🇭🇷

VL
JU
juma
01:13 29.01.2020.

Ovaj cilj niste ostvarili, stovise grandiozno ste prokockali dobivenu utakmicu i tvrdis kako nema problema? One koji na to ukazuju nazivas pljuvacima? Znalac u vaterpolu nisam, niti trebam biti, ali znam ponesto o odgovornosti i o vodjenju jednog tima i to mi je dovoljno da vidim kako problema ima i to ne malih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.