Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SADA?
Povratak na članak

Hrvatski izbornik: Ovo je šokantno, ostao sam bez riječi

- Ova vijest uistinu je šokantna i ostavlja te bez riječi. Pitanje je što sada, hoće li se uopće sport nastaviti ili neće... Koliko je uopće ljudi bilo u doticaju s njim, što se sve izdešavalo, veliko je pitanje - rekao je Ivica Tucak

Komentari 1

DU
Deleted user
07:55 23.06.2020.

Tko kaže da je Dimitrov bio 'nulti' pacijent na turniru? Sve su to samo nagađanja. Da on nije prijavio virus, možda bi svi otišli svojim kućama i nitko ništa ne bi znao, nitko osjetio, kao što se uostalom sigurno događa diljem Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.