Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO U1-7

Hrvatski izbornik: Nema prostora za očajavanje, to nije naš mentalitet

Hrvatska U-17
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/11
04.05.2017.
u 11:07

- Svi smo odigrali dobro, ne bih ja sebe isticao. Žao mi je što smo primili gol u zadnjim minutama, pogotovo zato što mislim da smo bili ravnopravan suparnik, u nekim dijelovima čak i bolji - rekao je Kotasrski.

Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija porazom na Rujevici od Italije (0:1) otvorila je nastup na Europskom prvenstvu kojemu smo domaćin.

- Trebalo se prilagoditi na ovako visoku razinu utakmice, gotovo seniorski nogomet. Pri kraju nam je ponestalo i fizičke snage, dobivali su nas Talijani u dvobojima i iskoristili su naš trenutak dekoncentracije. Moramo još poraditi na disciplini i odgovornosti u obrani, a što se tiče kreacije, našim je veznim igračima potrebno što više ovakvih utakmica s minimalno vremena i prostora. Tehnički su sjajno potkovani, ali moraju igrati sve brže i brže - rekao je hrvatski izbornik Dario Bašić.

Slijedi nam utakmica s Turcima u subotu u 13.15 na Rujevici.

- Nema prostora za nikakvo očajavanje, to nije naš mentalitet. U svlačionici sam osjetio da bi dečki htjeli već sutra igrati kako bi ispravili propuste. Teško je ovako primiti pogodak u završnici, ali oni će opet dati svoj maksimum - kaže Bašić.

Prvo ime Hrvatske bio je kapetan i vratar Dominik Kotarski.

- Svi smo odigrali dobro, ne bih ja sebe isticao. Žao mi je što smo primili gol u zadnjim minutama, pogotovo zato što mislim da smo bili ravnopravan suparnik, u nekim dijelovima čak i bolji. Nismo iskoristili svoje šanse i na kraju smo kažnjeni. Užasan je osjećaj, trudiš se cijelu utakmicu i onda nesretno primiš gol. Okus je gorak - rekao je Kotarski i dodao:

- Nema vremena za žaljenje, treba skupiti glave i proći skupinu. Ostavili smo srce na terenu, tako ćemo i nastaviti te pozivam navijače da nas opet dođu bodriti, nećemo ih iznevjeriti. Hvala svima koji su došli u velikom broju, a sreća nije bila na našoj strani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije