Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP, Divizija II:

Hrvatski hokejaši na ledu poraženi za kraj

Zagreb: Svjetsko prvenstvo u Hokeju na ledu, Hrvatska - Nizozemska
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
30.04.2022.
u 23:36

Na kraju je prvo mjesto osvojila Kina s maksimalnih 12 bodova i sve četiri pobjede. Nizozemska je druga sa devet bodova, a slijede Hrvatska s pet i Španjolska s četiri boda. Posljednji je završio Izrael koji je izgubio sve utakmice

Hrvatski hokejaši na ledu okončali su porazom od Nizozemske (2-6) natjecanje na Svjetskom prvenstvu Divizije II (skupina A) koje se održavalo na Zagrebačkom velesajmu.

U posljednjem susretu Nizozemska je pobijedila Hrvatsku 6-2 (2-0, 2-2, 2-0). Jedine pogotke hrvatska reprezentacija postizala je tijekom druge trećine. Prvo je Karlo Marinković smanjio na 1-2, dok je krajem druge dionice Vito Idžan zabio za 2-4.

Na kraju je prvo mjesto osvojila Kina s maksimalnih 12 bodova i sve četiri pobjede. Nizozemska je druga sa devet bodova, a slijede Hrvatska s pet i Španjolska s četiri boda. Posljednji je završio Izrael koji je izgubio sve utakmice.

Svjetsko prvenstvo, divizija II (skupina A):

Kina - Španjolska 4-1 (0-1, 1-0, 3-0)

Hrvatska - Nizozemska 2-6 (0-2, 2-2, 0-2)

>> Umro Raiola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije