Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP divizije 2A

Hrvatski hokejaši izgubili od Srbije na startu prvenstva u Beogradu

09.04.2019.
u 23:29

Nakon prvog kola na ljestvici vode Srbija i Španjolska s po tri boda, Belgija je treća s dva, Australija četvrta s jednim, a na začelju su Hrvatska i Kina bez bodova

Hrvatski hokejaši porazom od domaćina Srbije 1-3 (1-1, 0-1, 0-1) počeli su nastup na Svjetskom prvenstvu divizije 2A kojem je od 9. do 15. travnja domaćin Beograd. 

Srbija je povela pogotkom Marka Sretovića u 13. minuti, kad je naša reprezentacija bila s igračem manje. Tri minute poslije, u istoj situaciji na suprotnoj strani, izjednačujući pogodak za Hrvatsku postigao je Ivan Janković. Nažalost, to je ostao jedini pogodak naših hokejaša na ovom dvoboju.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Popravka je u 31. minuti postigao pogodak za novo vodstvo domaće reprezentacije, a u posljednjoj minuti dvoboja Luković je poslao pločicu u nebranjenu mrežu za konačnih 3-1, kad je naša reprezentacija povlačenjem vratara s leda pokušala stvoriti priliku za izjednačenje s igračem više.

Već u srijedu naše "oklopnike" čeka dvoboj protiv Kine, koji je na rasporedu u 16.30 sati.

Kina je u prvom dvoboju također poražena, a Španjolci su slavili s 5-3. Belgija je preokrenula zaostatak 0-3 iz prve trećine protiv Australije te na kraju slavila s 4-3 u produžetku.

Nakon prvog kola na ljestvici vode Srbija i Španjolska s po tri boda, Belgija je treća s dva, Australija četvrta s jednim, a na začelju su Hrvatska i Kina bez bodova.

Osim Hrvatske i Kine, u srijedu se još sastaju Belgija - Španjolska (13 sati) i Srbija - Australija (20 sati).

Komentara 1

OL
Oldmarinero
18:12 10.04.2019.

Koje su samo pare ulupali u Medvešćak pa ih sad Srbi rastežu. Nema repke bez Dalmatinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije