Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priredba u Monzi

Hrvatski high-kick: Teo Mikelić suparniku umalo 'otkinuo' glavu

Teo Mikelić
Foto: Screenshot
16.10.2017.
u 16:17

Ova brza pobjeda je tim važnija za Mikelića jer već za pet dana ima zakazan dvoboj na FFC-u 30 u austrijskom Linzu

Hrvatski kick boksač Teo Mikelić je prošlog vikenda na “Petrosyan Mania” priredbi u talijanskoj Monzi stigao do izuzetno važne i posebno impresivne pobjede protiv Talijana Gianbattiste Boera.

Sjajni borac Zelg Galešića je slavio već u prvoj rundi i to spektakularnim desnim high kickom, piše Fightsite.

Nakon početnog ispitivanja snaga i jednog sjajnog low-kicka koji je iz balansa izbacio njegovog protivnika, bivši FFC izazivač je svojom desnom nogom ovaj put otišao više te je Talijan kao pokošen pao na pod od siline udarca. Sudac je pokušao brojati Boeru, no ovaj se nije uspio ustati od brutalnog Mikelićevog high-kicka.

Ova brza pobjeda je tim važnija za Mikelića jer već za pet dana ima zakazan dvoboj na FFC-u 30 u austrijskom Linzu. Prije nekoliko dana FFC je obznanio kako je Teo uskočio u dvoboj protiv domaćeg Thomasa Leitnera umjesto ozlijeđenog Talijana Fabia di Marca.

To će za borca pulskog Trojana biti povratak u FFC ring nakon dvogodišnjeg izbivanja. Posljednji nastup je odradio na FFC-u 19, upravo u Linzu, kada je poražen od Tigrana Movsisyana.

Mikelić ima i iskustva u elitnom Gloryju. Još uvijek su svježa sjećanja na njegov dvoboj na Gloryju 14 u Zagrebu kada je stigao na korak do pobjede protiv slavnog Murthela Groenharta. Iako je Mikelić bacio svog protivnika u nokdaun, te je bio na rubu daleko najveće pobjede u karijeri, na kraju mu je presudila posjekotina na licu zbog koje je dvoboj morao biti prekinut.

Komentara 1

BO
bozzika
22:57 16.10.2017.

svaka čast!!!! Al mi nejasno što pišete da mu je sudac pokušao brojati i da se ovaj nije uspio dignuti kad se na snimci vidi da ovaj čvrsto spava a sudac ga pokušava probuditi a u pomoć iskaču i drugi iz njegovog kuta.ee moj novinaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije