Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKO I JASNO

Hrvatski borac bez zadrške odgovorio Cro Copu: Time je opisao samog sebe!

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
20.07.2020.
u 12:16

On je ovih dana gostovao u Beču u podcastu kod voditelja Nikole Radina (kanal Nikola Radin Way na YouTubeu), gdje je odgovarao na brojna pitanja. I gledatelji su mogli postaviti pitanja.

Goran Reljić, 36-godišnji je hrvatski MMA borac koji je u karijeri nastupao u UFC-u, a bio je i prvak KSW-a

Drugi je hrvatski borac u UFC-u, gdje je sjajno krenuo, ali na kraju je otpušten iz organizacije nakon tri poraza odlukom sudaca. 

Ovih je dana potpisao za Absolute Championship Akhmat, rusku organizaciju.

Iako oni koji prate MMA znaju tko je Goran Reljić, oni koji su slabije upućeni, za njega možda i nisu čuli, ali riječ je se svakako o borcu čije je ime zabilježeno u hrvatskoj i europskoj MMA povijesti.

Ovih je dana gostovao u Beču u podcastu kod voditelja Nikole Radina (kanal Nikola Radin Way na YouTubeu), gdje je odgovarao na brojna pitanja, a među njima su bila i ona upućena od gledatelja. 

– Je li ga pogodilo kada je Mirko Cro Cop Filipović rekao za njega da je previše jednodimenzionalan borac i da od njegove karijere nema ništa? – zanimalo je gledatelja.

– Apsolutno ne! To je smiješna izjava, ja mogu biti sve, ali ne jednodimenzionalan. Mislim da je dotični time opisao samog sebe – bez zadrške je poručio Reljić.

Komentara 11

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:08 20.07.2020.

CRO COP je najbolji hrvatski borac, što je je, iako se ne slažem s njime u svjetnozaorskom smislu, jer je dotični SDPovac.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:52 20.07.2020.

Jel istina da si jednodimenzionalni borac? Nije. I odmah cijeli članak u večernjem.

MC
Mcaaaaa
16:47 20.07.2020.

Cikatic je jedini naj bolji mirko je bio dobar ali pre mali za tigra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije