Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitna sjednica

Hrvatski boks u nokdaunu, Izvršni odbor naprasno smijenio Pijetraja!

Leonard Pijetraj
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
26.09.2019.
u 15:05

Pijetraj je prije samo dva dana sazvao konferenciju za medije na kojoj se okomio na Filipa Hrgovića i Željka Mavrovića

Hrvatski boksački savez u četvrtak je na hitnoj sjednici Izvršnog odbora jednoglasno odlučio da Leonard Pijetraj više neće obnašati dužnost izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije. Dorijan Ćalić, također jednoglasno, izabran je za vršitelja dužnosti na toj poziciji.  

Podsjetimo, Pijetraj je prije samo dva dana sazvao konferenciju na medije na kojoj je pojasnio situaciju oko Filipa Hrgovića i njegova eventualnog nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju.  

Pritom je nastavio inzistirati da Hrgović mora doći na prvenstvo Hrvatske i pobijediti konkurenciju kako bi išao na Olimpijske igre u Tokiju

– Prošao je sve institucije, od Bandića do Mateše. Svima je prodavao istu priču. Tražio je od Bandića da se meni ukinu sva davanja ako mu ne oprostim ugovor. On ne zna da je godinama besplatno trenirao kod mene i da taj novac ne ide meni, nego djeci koja treniraju - kazao je i napao Željka Mavrovića:

Ne osvećujem se Hrgoviću kako kaže Željko Mavrović. Ja znam koliko je Mavrović zaradio, zašto ne uloži svojih milijun eura u boks. Mavrović mi je u jednom trenutku rekao da bi on htio biti izbornik, svima je bilo neugodno. Nije znao kako se zove jedan boksač u Hrvatskoj, a htio je biti izbornik. Znam da je Mavrović legenda, ali neka ne priča gluposti da se svi smijemo - rekao je Pijetraj i dodao:

- Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu Tu nije stao:

– To su velike hrvatske fore koje se prodaju s Thompsonom i kockicama, a sada kada treba biti Hrvat, nula bodova – rekao je Pijetraj pa još jednom bocnuo Hrgovića:

– Vi možete dovesti Thompsona, kockice mogu biti kao one na Toplani, ali to nitko ne puši. Od 17 tisuća prodao je 1500 karata, a sada prodaje fore da je veliki sportaš. Kod mene toga nema.
 


 
 

 

Komentara 14

KR
kruti95
15:52 26.09.2019.

precijenio se malo drug pijetraj, odletil je ko mušica otaj čas, ihihihi

ZO
zoranos
16:08 26.09.2019.

Smjenio ga je zato što je SP prije 10 dana doživio sve poraze i samo jednu pobjedu - on je izbornik, on bira koga će voditi bez obzira na rezultate državnog prvenstva. Trebao je biti smijenjen već 2017. kada je na prvenstvo Europe u Ukrajinu vodio 3. sa PH u teškoj kategoriji Alena Babića, svoga borca, koji je pak tamo ispao odmah u 1. kolu.

PR
prajdali100
16:30 26.09.2019.

Adios druže Pijetraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije