Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Hrvatski adut u amfiteatru ide po medalju

Athletics - 2021 European Indoor Athletics Championships
LUKASZ SZELAG/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
08.05.2021.
u 17:12

Konkurencija za postolje bit će mu Talijan Fabbri (osobni rekord 21,99 m), Gruzijac Mujaridze (21,21 m), Portugalac Arnaudov (21,56 m) i Srbin Kolašinac (21,58)

U Splitu će se 8. i 9 svibnja održati Europsko bacačko prvenstvo. Većina natjecanje održat će se na stadioni u Parku mladeži, no atraktivno će biti bacanje kugle u amfiteatru antičke Salone. Na 20. jubilarnom Europskom bacačkom prvenstvu nastupit će 398 atletičarki i atletičara iz 42 zemlje.

Hrvatski adut za osvajanje medalje bit će Filip Mihaljević u bacanju kugle. Konkurencija za postolje bit će mu Talijan Fabbri (osobni rekord 21,99 m), Gruzijac Mujaridze (21,21 m), Portugalac Arnaudov (21,56 m) i Srbin Kolašinac (21,58).

Šteta je što su nastup otkazale Sandra Perković u disku (ozljeda) i Sara Kolak u bacanju koplja (natjecanje joj se ne uklapa u plan i program priprema). No, u ženskom disku mogla bi pozitivno iznenaditi Marija Tolj koja ima šesti prijavljeni rezultat. Favoritkinje u disku su Njemica Craft, Litavka Sendruite, Ukrajinka Semenova i Portugalka Ca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije