Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Hrvatske vaterpolistice primile čak 34 gola!

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.01.2020.
u 17:20

Jedini pogodak za Hrvatsku postigla je kapetanica Dina Lordan, dok je kod Ruskinja najefikasnija bila Jelvina Karimova sa šest golova.

Hrvatske vaterpolistice doživjele su težak poraz u utakmici 4. kola skupine A na Europskom prvenstvu u Budimpešti, gdje su ih sa 34-1 (9-0, 8-1, 7-0, 10-0) nadigrale reprezentativke Rusije. 

Jedini pogodak za Hrvatsku postigla je kapetanica Dina Lordan, dok je kod Ruskinja najefikasnija bila Jelvina Karimova sa šest golova.

Iako vrlo uvjerljiv, poraz izabranica Marija Ćalete je beznačajan u borbi za četvrto mjesto koje donosi plasman u četvrtfinale. Hrvatskoj će za to biti važna samo utakmica protiv Slovačke, koja je na rasporedu u nedjelju (13 sati).

Nakon nepotpunog 4. kola u skupini A Mađarska, Grčka i Rusija imaju po devet bodova, s time da Ruskinje imaju utakmicu više. Hrvatska je četvrta s tri boda, a bez bodova su Srbija i Slovačka, koje se sastaju od 17.30 sati.

Komentara 5

JU
juma
23:29 17.01.2020.

Sramotno je za savez i klubove da smo preko pedeset godina velesila u muskom vatropolu, a potpuno zapostavimo i prespavamo razvoj ovog sporta u zenskoj konkurenciji. To ujedno dosta govori i o polozaju zena i zenskog sporta u cjelokupnom drustvu.

KA
kajinx
15:01 18.01.2020.

Glavu gore, vi ste naše heroine!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:15 17.01.2020.

Ma to je bila košarka, kako vi brkate sportove 🏀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije