Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Hrvatske rukometašice se u Poreču pripremaju za Njemačku

17.03.2019.
u 00:17

Na turniru će uz Hrvatsku sudjelovati Austrija, Češka i Slovenija. Reprezentacija će se okupiti 18. ožujka

Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije, objavio je popis igračica za predstojeći HEP Croatia kup koji će se održati od 22. do 24. ožujka u Poreču.

Uz Hrvatsku će sudjelovati Austrija, Češka i Slovenija. Reprezentacija će se okupiti 18. ožujka, a pozvane su – vratarke: Bešen, Pijević, Ećimović; krila: P. Posavec, Plahinek, Lukić, Zadravec, Miočinović; kružne napadačice: Ježić, Debelić; vanjske: Glavan, Prkačin, Lacković, Krsnik, Milosavljević, S. Posavec, L i D. Kalaus i Milošević.

1/7

– Žao mi je što nismo kompletni, ali ozljede su sastavni dio sporta. Nedostaju nam Ivana Kapitanović, Valentina Blažević i Ana Turk. Ovo je odlična mogućnost da provjerimo nove igračice iz hrvatske lige. Mi smo jako mlada reprezentacija koja se trudi ostvariti što bolji rezultat. Imamo pet treninga i tri utakmice tijekom boravka u Poreču i pokušat ćemo ih maksimalno iskoristiti za uigravanje obrambenih varijanti za Njemačku s kojom igramo kvalifikacije za odlazak na SP – rekao je Nenad Šoštarić, izbornik ženske seniorske reprezentacije.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije