Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNO SE ZABAVILE

Hrvatske hokejašice uz odličnu zabavu prikupljale donacije za odlazak na SP

Hrvatska hokejaška reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
08.02.2014.
u 12:24

Hrvatske hokejašice će od 14. do 22. ožujka nastupati na Svjetskom prvenstvu u Reykjaviku, međutim primorane su skupljati donacije kako bi mogle otputovati.

U petak navečer je u jednom zagrebačkom noćnom klubu održan party humanitarnog karaktera na kojem su prikljupljale donacije za hrvatsku žensku reprezentaciju hokeja na ledu.

Naime, hrvatske hokejašice će od 14. do 22. ožujka nastupati na Svjetskom prvenstvu u Reykjaviku, međutim primorane su skupljati donacije kako bi mogle otputovati.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zabava je bila odlična, a goste je svirkom na saksofonu oduševila reprezentativka Medarda Pack.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentara 1

Avatar gladnijura
gladnijura
08:31 12.03.2014.

Šteta da ih za vrijeme utakmice skriva tolika oprema. Em je oprema teška, em je neprovidna. Odbojkašicama i košarkašicama je daleko lakše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije