Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO JE FALILO ZA GOL

Hrvatska zastava za Pericu u Amsterdam Areni: To mi puno znači

Stipe Perica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
08.12.2013.
u 11:02

Navijači Brede na tribini su objesili hrvatsku zastavu, a Perica ih je nakon utakmice otišao pozdraviti te je posljednji napustio teren.

Mladi hrvatski napadač Stipe Perica (18) pogodio je gredu u svom prvom nastupu protiv Ajaxa u kojem je njegova NAC Breda poražena 4:0 u Amsterdamu.

Perica je pred 50.187 gledatelja odigrao svih 90 minuta isturen u vrhu napada, a u 15. minuti dobro je prošao kroz sredinu no stoper Ajaxa zaustavio ga je u posljednjem trenutku.

U 32. minuti vratar Ajaxa uhvatio je visoko nabačenu loptu s lijeve strane, koja je zamalo završila na glavi Zadranina s brojem 18 udaljenog pet metara od gola.

Dvije minute kasnije Ajax je poveo pogotkom Davya Klaassena (20) nakon što je primio podvaljenu loptu u sredini te s desetak metara poslao loptu u mrežu. Klaassen je iz voleja zabio u 45. a onda u 65. postigao i treći gol. Bivši igrač Barcelone i Rome, Bojan Krkic, zabio je za 4-0.

Perica je u 70. minuti odlično pratio prodor suigrača po desnoj strani, utrčao u sredinu te udarcem iz prve s deset metara pogodio gredu blizu spojnice.

- Majko mila, falio je centimetar! Dobro sam pucao, šteta - rekao je Večernjem listu u hodniku Amsterdam Arene. U 11 utakmica za NAC postigao je 4 pogotka te je jednom asistirao za gol.

Hrvatska zastava u Amsterdam Areni

Navijači Brede na tribini su objesili hrvatsku zastavu, a Perica ih je nakon utakmice otišao pozdraviti te je posljednji napustio teren.

- Ne znam tko su ti ljudi, ali hrvatska zastava često je istaknuta i to mi puno znači - rekao je igrač na posudbi iz Chelsea čije nastupe pozorno prate u Londonu.

Pomoćni trener Brede Marino Pušić ističe da su jako zadovoljni njegovim nastupom protiv momčadi koja je pobijedila Barcelonu u prošlom kolu Lige prvaka.

- Perica nam je važan igrač, standardan je u momčadi, a iako je jako mlad protiv Ajaxa je sjajno odigrao.

NAC Breda nakon šesnaest kola ima 19 bodova te se nalazi na 11. od 18 mjesta. Ajax je s 31 bodom na drugom mjestu iza vodećeg Vitessea s 32.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
iva1976
13:25 08.12.2013.

Stipe Perica igra za NAC Breda a ne za NEC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije