Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJA ŠANSA

Hrvatska za plasman na OI mora svladati Rusiju

Zagreb: Prijateljska vaterpolo utakmica između reprezentacije Hrvatske i Rusije
Igor Kralj/PIXSELL
20.02.2021.
u 21:41

Nažalost nismo uspjeli iz prvog pokušaja, međutim sutra imamo još jednu priliku izvaditi vizu za Tokio. Danas smo igrali jako dobro, međutim zaista nismo imali sreće, rekao je Mile Smodlaka

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je poražena u polufinalu olimpijskih kvalifikacija u Rotterdamu nakon peteraca od Crne Gore s 12-14 (2-3, 3-2, 4-3, 1-2 - 2-4) i u nedjelju će za plasman na OI u Tokio igrati s Rusijom, koja je izgubila od Grčke 10-13. 

Hrvatski vaterpolisti propustili su prvu priliku za plasman na OI u Tokiju, izgubivši na peterce od Crne Gore, pa će za vizu za OI u nedjelju u 14 sati morati pobijediti Rusiju

"Nažalost nismo uspjeli iz prvog pokušaja, međutim sutra imamo još jednu priliku izvaditi vizu za Tokio. Danas smo igrali jako dobro, međutim zaista nismo imali sreće. Nakon obranjena tri šuta s igračem manje oni su nakon odbijanaca ipak uspjeli ugurati loptu u našu mrežu. To je na ovakvim utakmicama strašno puno. Imali smo i vodstvo, no nažalost ovo su jako iscrpljujuće utakmice te nismo uspjeli povećati vodstvo. Niti kod peteraca sreća nikako nije okrenula na našu stranu. Sutra imamo još jednu priliku. U ovom trenutku još ne znamo suparnike, je li to Rusija ili Grčka, no nama je to potpuno svejedno. Mi imamo samo jedan zadatak, tko god bio u bazenu s nama, izvaditi svoju vizu za Olimpijske igre", rekao je Mile Smodlaka, pomoćni trener reprezentacije, dok vratar Marko Bijač također žali zbog poraza. 

"Nažalost nismo uspjeli u prvoj prilici osigurati Olimpijske igre. Borili smo se od početka do kraja i nemamo što jedan drugome za zamjeriti. Mogli smo uzdignute glave napustiti bazen danas. Oni su jednostavno bili sretniji i spretniji. Čestitam im na plasmanu. A nama ostaje sutrašnja utakmica, vjerujem da ukoliko odigramo jednako skoncentrirano kao i danas, da ćemo izboriti svoju vizu za Tokio".

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
22:02 20.02.2021.

Danas nismo imali sreće. Protiv Rusa bili su krivi suci. Ponekad nam je kriva temperatura vode u bazenu. Ili pak protivnici brže plivaju jer su mršaviji od naših. Ili su štoviše grubi pa tuku naše. Ili je utakmica prerano ,arano ,a to ne odgovara dnevnom bioritmu naših vaterpolista.To je cijela lepeza opravdanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije