Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni niz

Hrvatska više od 20 godina nije pobijedila u susretu u kojem su odlučivali jedanaesterci!

Goran Vlaović
Foto: Arhiva VL
1/12
14.01.2017.
u 12:07

Srećom, samo se jednom to dogodilo na velikom natjecanju, jer taj je bolni poraz od Turske u četvrtfinalu Eura 2008. nezaboravan

Goran Vlaović pogodio je, Hrvatska je tog 12. prosinca 1996. osvojila rezultatski beznačajni turnir, i tko bi rekao da će ta utakmica biti posljednja u kojoj je hrvatska reprezentacija pobijedila nakon izvođenja jedanaesteraca?!

Da, više od 20 godina Hrvatska nije slavila u susretu koji su odlučivali penali!

Srećom, samo se jednom to dogodilo na velikom natjecanju, jer taj je bolni poraz od Turske u četvrtfinalu Eura 2008. nezaboravan. A u prijateljskim susretima kockasti su na penale svladali Maroko i Češku 1996., te izgubili od Čilea i Kine 2017.

Na te je događaje podsjetio Goal.

>>U utakmici za 3. mjesto Hrvatska izgubila od Kine u lutriji jedanaesteraca

Komentara 6

Avatar toxic alien
toxic alien
14:18 14.01.2017.

To ce tako i ostati, ako Livakovic bude branio za reprezentaciju! On je vec sada jako dobar golman, ali cini mi se da od 50 penala ne bi niti jedan obranio. Kod svakog penala, on istrci naprijed 3-4 metra i to malo vise na jednu stranu, i to prije udarca! Ne samo sto je to protivno pravilima, nego je izvodjacu jedanaesterca onda vrlo lako poslati loptu na nepokriveni dio gola.

Avatar Zizou10
Zizou10
12:41 14.01.2017.

Turnir kralja Hasana

Avatar nula
nula
19:55 14.01.2017.

Moramo trenirati izvodjenje penala. To je mentalni problem. Mi lakse zabijamo nemoguce golove, nego penale koji su pogodak "a priori".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije