Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio golčinu

Hrvatska treba takvog Luku Modrića: 'Osjećaj je bio fantastičan'

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.10.2019.
u 09:04

Hrvatski kapetan je svojim potezom i golčinom u 61. minuti zaradio ogroman pljesak prepunog Bernabeua

Real je napokon svojim navijačima dao razloga za veselje. U 8. kolu španjolske lige Madriđani su kod kuće pobijedili Granadu s 4:2. No posebno radostan bio je naš Luka Modrić koji je u 34. minuti ušao u igru umjesto Tonija Kroosa.

Hrvatski kapetan je svojim potezom i golčinom u 61. minuti zaradio ogroman pljesak prepunog Bernabeua. Luka je fenomenalnim udarcem precizno pogodio nebranjeni dio mreže za 3:0.

- Ne znam je li mi to bio najbolji gol u karijeri, ali je osjećaj bio fantastičan. No najvažnije je da smo pobijedili, iako smo u završnici zakomplicirali situaciju - rekao je kroz osmijeh Luka Modrić i dodao:

- Sretan sam zbog pogotka jer se tek vraćam u igru pošto sam bio ozlijeđen dva tjedna. Pomalo hvatam ritam i vjerujem da će ići sve bolje i bolje.

I vatreni trebaju tako dobro raspoloženog Luku uoči reprezentativnih obveza koje slijede. Hrvatska u kvalifikacijama za Euro  igra 10. listopada na Poljudu protiv Mađarske, a tri dana kasnije u gostima se sastaje s Walesom.

Mrežu Granade su prije Modrića još pogađali Benzema (2.) i Hazard (45.+1). Gostima se probudila nada u pozitivan rezultat nakon golova Machisa iz kaznenog udarca (69.) i Duartea (77.) za 3:2, ali je u drugoj minuti sudačke nadoknade James Rodriguez zabio za konačnih 4:2.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 5

DI
didajoza
11:54 06.10.2019.

Guc cro sprem.Koja si ti mizerija kakav si ti postenjačina da kritiziraš svjetski priznatog čovjeka??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije