Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britkog jezika

Hrvatska tenisačica žestoko napala Šarapovu!

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
17.05.2017.
u 17:03

- Možda bi trebali dati pozivnicu Lanceu Armstrongu. Osvojio je nekoliko puta Tour de France. Kakva je razlika između njega i Šarapove? Za mene razlika ne postoji, rezolutna je bila je Mirjana Lučić-Baroni.

Ruska tenisačica Marija Šarapova ponovno je u središtu pozornosi teniskog svijeta. Nakon što je odradila suspenziju zbog dopinga i vratila se na terene, Ruskinja je na udaru kritika suigračica koji ju nazivaju varalicom. Da za nju stvar bude gora, i organizatori Roland Garrosa slično razmišljaju pa su joj uskratili pozivnicu za taj Grand Slam.

Šarapova je ovoga tjedna nastupala u Rimu, a tamo ju je u drugom kolu izbacila Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni. Nakon 1:1 u setovima, Ruskinja je u trećem predala meč zbog ozljede butnog mišića.

Uz to, Hrvatica je i žestoko kritizirala Šarapovu. Točnije, nadovezala se na riječi Kristine Mladenović koja je jedna od najžešćih kritičarki tenisačice koja se dopingirala.

- I treba biti kritičan prema njoj. Svatko tko nije koristio doping protivi se ovome, to je najnormalnije. Ne zamaram se tim stvarima jer znam kako svijet funkcionira i ovo sa Šarapovom je najbolji dokaz, rekla je Lučić-Baroni pa dodala:

- Novac i sve oko njega govore za sebe. Možda bi trebali dati pozivnicu Lanceu Armstrongu. Osvojio je nekoliko puta Tour de France. Kakva je razlika između njega i Šarapove? Za mene razlika ne postoji, rezolutna je bila je Mirjana Lučić-Baroni.

Inače, pred hrvatskom tenisačicom sutra je dvoboj osmine finala protiv Estonske Anett Kontaveit.

Komentara 1

Avatar epidaurus
epidaurus
18:42 20.05.2017.

A ljepša je Šarapova pa zato kakiš.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije