Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi krug

Za prolazak u polufinale trebamo sve tri pobjede

Hrvatska - Švedska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/12
17.01.2018.
u 07:50

Četiri boda prenosi Švedska, mi imamo dva, a Srbija će u Zagreb doći bez bodova. Iz skupine B sva četiri boda donosi Francuska, Norveška ima dva, a Bjelorusija je bez bodova

Naša rukometna reprezentacija izgubila je od Švedske (31:35) i u drugi krug natjecanja na EP-u nosi samo dva boda.

Hrvatska će prvu utakmicu u drugom krugu igrati u četvrtak, 18. siječnja protiv Bjelorusije. Potom ćemo 20. siječnja igrati s Norveškom, a 24. siječanja slijedi dvoboj s Francuzima.

Hrvatska - Švedska
1/16

Za prolaz u polufinale trebamo sve tri pobjede. Četiri boda prenosi Švedska, mi imamo dva, a Srbija će u Zagreb doći bez bodova. Iz skupine B sva četiri boda donosi Francuska, Norveška ima dva, a Bjelorusija je bez bodova.

Sličnu situaciju Červar je imao na EP-u u Švicarskoj, 2006. godine. I tada smo u prvom krugu izgubili jednu utakmicu, da bi u drugom krugu pobijedili sve tri utakmice i otišli u polufinale.

Komentara 3

Avatar southman
southman
08:14 17.01.2018.

Težak put, ali odličan raspored. Sve ovisi o nama i ponešto o Francuzima.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:16 17.01.2018.

Tako će i biti 3 pobjede!!!!!!

Avatar Cokolinda
Cokolinda
14:58 17.01.2018.

rece ja neki dan, dok je kraljica dosla da navija gotovi smo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije