Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Beogradu

Hrvatska Srbiju u dvije utakmice pobijedila 59:0, a BiH u jednoj 45:0!

Hrvatska U18 ragbijaška reprezentacija
Foto: Rugby.hr
22.03.2016.
u 13:45

„Dojmovi su pozitivni, bilo je nekih manjih pogrešaka koje moramo pokušati ispraviti do Andore, ali s obzirom na ova tri dana, zadovoljan sam viđenim", kazao je izbornik

Hrvatska U18 ragbijaška reprezentacija jučer se vratila s pripremnog turnira u Beogradu, gdje je u tri susreta ostvarila sve tri pobjede i to bez ijednog primljenog poena, piše Rugby.hr.

Svoju prvu utakmicu naši reprezentativci odigrali su u petak protiv domaćina Srbije te ostvarili pobjedu 19:0, a nakon ovog uigravanja, u subotu je uslijedio susret s nešto slabijom Bosnom i Hercegovinom (45:0). Zadnjeg dana na redu je bila repriza utakmice sa Srbijom, ali ovoga puta uz još višu pobjedu – 40:0 za Hrvatsku. 

Turnir je zbog tri dana uzastopnog igranja bio fizički zahtjevniji, a s obzirom na to da nas sličan sistem čeka i sljedeći tjedan na Europskom prvenstvu u Andori, gdje će se odigrati pet utakmica u pet dana, ove pripreme dati će izborniku Ursiću i treneru Dinarini uvid u to kako će igrači reagirati na nešto brži ritam igranja.

„Dojmovi su pozitivni, bilo je nekih manjih pogrešaka koje moramo pokušati ispraviti do Andore, ali s obzirom na ova tri dana, zadovoljan sam viđenim i čestitam svojim igračima na dobroj igri“, rekao je izbornik Ursić.

Nakon uspješno odrađenog vikenda, igrači su dobili tri dana odmora, a ponovno okupljanje reprezentacije zakazano je za četvrtak u Splitu, gdje će trenirati do Uskrsa, kada i kreću na put za Andoru.

>>Zašto zapravo više od 100 milijuna Amerikanaca svake godine fascinirano, ovisnički, satima, gleda Super Bowl

Komentara 5

Avatar Dančo
Dančo
15:45 22.03.2016.

Hahaha, uvijek smo bili jači od njih u muškim sportovima kao sto su nogomet rukomet, hokej, evo i ovaj ragbi...da ne pričamo o borilačkim sportovima

SE
sestrićna
13:54 22.03.2016.

a igralo se na šumskom proplanku...

DU
Deleted user
14:55 22.03.2016.

nije bitno u cemu makar u pišanju u daljinu bitno je stuči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije