Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA FINALE

Hrvatska nakon velikog preokreta srušila Srbiju!

Hrvatska - Srbija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/13
07.04.2018.
u 20:10

Najviše pogodaka upisao je Loren Fatović (3), Ante Vukičević upisao je dva, a po jedan su zabili Luka Lončar, Maro Joković te Josip Vrlić.

Na premijernom izdanju finalnog turnira LEN Europa kupa u Rijeci hrvatski vaterpolisti pobijedili su reprezentaciju Srbije s 8:7 i plasirali se u finale.

Ušli su izabranici Ivice Tucka malo grčevito u susret. Prvi pogodak zabili su tek nakon gotovo četiri minute i taj pogodak Mare Jokovića bio je jedini sve do treće četvrtine kada se u strijelce upisao i Fatović. 

Do tada su gubili 1:4. Šut se za barakude otvorio nakon pauze kada su rezultat smanjili na 4:5. U posljednjoj četvrtini Hrvati su okrenuli rezultat u svoju korist i poveli 6:5,a  na kraju se s rezultatom 8:7 plasirali u finale koje se igra sutra u 20.30 sati.

Najbolji strijelac u redovima srpske reprezentacije bio je Filip Filipović s tri pogodaka, dva je zabio Dušan Pijetlović, a jedan pogodak upisao je Dušan Mandić, baš kao i Miloš Ćuk. Gojko Pijetlović iskazao se na vratima. 

S druge strane Marko Bijač nervirao se na hrvatskom golu jer rješenje za Srbe do kraja utakmice nije imao. Najviše pogodaka upisao je Loren Fatović (3), Ante Vukičević upisao je dva, a po jedan su zabili Luka Lončar, Maro Joković te Josip Vrlić.

Komentara 66

VL
vladimir679
22:36 07.04.2018.

Svaka čast momci. Bolji i uporniji je pobedio. Jako je lepo videti rivalstvo između Hrvatske i Srbije. Dve najjače ekipe sveta su se sastale. Želim vam sreću sutra u Varaždinu.

DU
Deleted user
20:59 07.04.2018.

Neka je bolji pobijedio :)

KR
Krotila
20:53 07.04.2018.

bravo .staše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije