Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao po nagradu

Hrvatska skijaška legenda uzela gitaru i još jednom osvojila Wengen

Ivica Kostelić
Foto: Robert Anić/Pixsell
20.01.2019.
u 13:06

Ivica je stigao po nagradu pa uzeo gitaru i zasvirao tradicionalnu švicarsku pjesmu 'Vogellisu'

Ivica Kostelić se u Wengenu osjeća kao doma. Na stazi u švicarski Alpama profesor je na pobjedničkom postolju bio 13 puta. U Wengenu je Ivica vozio svoju prvu i zadnju utrku u Svjetskom kupu. Hrvatska legenda dobila je nagradu za najuspješnijeg skijaša na stazi u Wengenu.

Ivica je stigao po nagradu pa uzeo gitaru i zasvirao tradicionalnu švicarsku pjesmu 'Vogellisu'. Gledatelji su zapjevali zajedno s Ivicom.

'Ne mogu opisati koliko mi je sreće i veselja donijelo ovo malo, ali mitsko skijaško mjesto u Berner Oberlandu. Ovdje sam se prvi put utrkivao 2000. godine i 2017. sam odskijao svoju zadnju utrku. Wengenske strmine donijele su mi šest pobjeda i 13 postolja. Publika i ja smo zajedno pjevali 'Vogellisi' kao nekad. Toliko emocija', napisao je Ivica uz video koji je objavio na svom Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:28 21.01.2019.

lijepo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije