Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Hrvatska senzacija uskoro u UFC-ovoj Kući slavnih!

Pat Miletich
Foto: Fight Site
29.06.2014.
u 19:17

Miletich je svoju MMA karijeru zaključio s 29 pobjeda, sedam poraza i dva neriješena meča, a svoju titulu prvaka uspješno je branio četiri puta

Američki borac hrvatskih korijena Pat Miletich, koji i ponosno nosi nadimak 'Hrvatska senzacija', definitivno spada među legendarnije borce danas najbolje MMA organizacije na svijetu.

UFC u svoju Kuću slavnih prima samo najbolje koji su zadužili ovaj sport, pa se trenutno tim članstvom mogu pohvaliti tek Royce Gracie, Ken Shamrock, Dan Severn, Randy Couture, Mark Coleman, Chuck Liddell, Charles “Mask” Lewis Jr., Matt Hughes, Tito Ortiz, Forrest Griffin i Stephen Bonnar.

No, pokrenuta je inicijativa da se tom elitnom društvu pridruži i Miletich, koji to kao prvi UFC-ov prvak u velter kategoriji i osvajač UFC-ovog velter turnira definitivno zaslužuje.

48-godišnji umirovljeni borac trebao bi postati član Kuće slavnih već početkom idućeg mjeseca. UFC Fan Expo koji će se održati 6. srpnja otkrio je kako je upravo primanje Mileticha u Kuću slavnih u rasporedu programa koji će se održati tog dana u Las Vegasu.

Miletich je svoju MMA karijeru zaključio s 29 pobjeda, sedam poraza i dva neriješena meča, a svoju titulu prvaka uspješno je branio četiri puta.

Više pročitajte na Fight Siteu!

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
02:29 01.07.2014.

Ma joooj, taj PAT ni nezna gdje je hrvatska, upoznao sam ga u aAmerici davno i uporno je tvrdio da je pravi AMER!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije