Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači do 19 godina

Hrvatska s EP-a odlazi s tri poraza, Milin: Ovo nam je velika škola

Ferdo Milin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.07.2016.
u 21:59

Na EP-u igrača do 19 godina u Njemačkoj hrvatska reprezentacija izgubila je od pobjednika Skupine B Engleske sa 2:1, te je natjecanje završila bez boda

U posljednjoj utakmici na EP-u igrača do 19 godina u Njemačkoj hrvatska reprezentacija izgubila je od pobjednika Skupine B Engleske sa 2:1, te je natjecanje završila bez boda.

- Bila je to teška utakmica, pogotovo psihološki. Nismo ni loše ušli u utakmicu, ali smo iz dvije pogreške primili pogotke. Poslije smo se vratili, bili bolji i imali izglednije šanse, ali nikako da ih realiziramo - sažeo je izbornik Ferdo Milin za HNS.

Hrvatska je snage odmjerila i s Nizozemskom i Francuskom te unatoč nezadovoljstvu rezultatom stekla vrijedna saznanja.

- Ovo nam je velika škola, posebno za igrače koji su '98. godište, a njih su devetorica. Ovo im je veliki plus ako se sljedeće godine plasiraju na Europsko prvenstvo - rekao je izbornik Milin.

>>Hrvatska U-19 izgubila i od Engleske te odlazi iz Njemačke bez boda

Komentara 1

DU
Deleted user
23:17 18.07.2016.

romeo romeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije