Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA
Povratak na članak

Hrvatska s četvoricom NBA-ovaca poražena od Slovenije

Iako rezultatski nevažan, ovo je prvi poraz naše reprezentacije pod Anzulovićevim vodstvom, koji su hrvatski košarkaši mogli izbjeći, nakon što su većim dijelom utakmice hvatali zaostatak.

Komentari 15

PR
prajdali100
23:08 05.09.2018.

Tužno je to bilo gledati.Druga postava Slovenije pobjedi u Varaždinu našu Repku u kojoj su 4 NBA igrača.Pa mi uopće nemamo bekove, organizatore igre, one koji su u stanju dati 15-20 koševa po utakmici i isto toliko namjestiti.Tragikomično je da naš bek nezna u kontri realizirati polaganje !!!!!!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
23:31 05.09.2018.

Hrvatska s četvoricom NBA-ovaca poražena od Slovenije ali je i druga ili možda čak i treča ekipa europskih prvaka u košarci prejaka za našu domoljubnu Hrvatsku repku u top formi sa NBA vedetama.

VL
KE
kentie
23:44 05.09.2018.

i još nešto...repka Slovenije je u Varaždinu izgledala tako moćno i suvereno u odnosu na Hrvatsku, ko nekad Jugoslavija koja je onomad slala četvrtu postavu repke, bolje reći Prve lige, na balkanska prvenstva di je prašila i isprašila tur jednim Turcima, Grcima, Rumunjima, Bugarima i Albancima i to po 15 i 20 koševa razlike....

VL
KE
kentie
23:37 05.09.2018.

prajdali, podržavam i dodajem s velikom gorčinom, ljutnjom i nemoćnim bijesom, za Ripleyja vjerovali ili ne...srećom ili nesrećom, nisam gledao veliki dio utakmice, ali ono što sam vidio u zadnjoj četvrtini dovelo me je do takve nervoze i grčeva u želucu da se to neda opisati. Ajde, prijateljska tekma u polu-revijalnom tonu i bontonu, ajde, proba, uigravanje, rvanje s rezultatom, ajde....al ono što je izveo ROK STIPČEVIĆ u zadnjoj četvrtini sa kontrom (kad se lomio rezultat) je sramota i blamaža za cro-košarku....jer onako zapucati zicera, pa to je izgledalo ko da neki dobro pripit i napušen pijanac iz zajebancije ide zabit koš na zicera na nekom igralištu u pola noći pod mjesečinom majke mi mile i premile...ili kad skupina retarda u nekoj ustanovi u kojoj ima ozbiljne psihosomatske poremećaje ide igrati hakl, radi rekreacije i razbi brige....taj promašaj Stipčevića na ziceru-bože blagi, me podsjetilo na scenu iz Leta iznad kukavičjeg gnijezda gdje Jack Nicholson sa skupinom retarda ide igrati hakl, a oni zabijaju koš odozdo umjesto odozgor...i zato: STIPČEVIĆU SRAMI SE, UBIJ SE, NE ZNAŠ IGRATI KOŠARKU I PRIFATI SE KNJIGE...i ostavi se repke ako Boga znaš i poznaješ....

VL
NO
nogogaz
09:39 06.09.2018.

Ipak su slovenci i bez NBAovca i sa ekipom c ipak europski prvaci i bolji od nas. Nista strasno. Pripreme idu dalje...

VL
Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
06:32 06.09.2018.

Katastrofa. Danas igrati bez bekova. van pameti.

VL
VK
vječni krojf
09:30 06.09.2018.

Da ne filozofiram puno,ovo je bilo sramotno izdanje naše reprezentacije. Četiri šeprtljava NBA igrača kojima lopta skače po rukama.Neka se ugledaju na Mustapiča koji je jedini zaslužio prolaznu ocjenu. Trener Anzulović me je razočarao izjavom nakon utakmice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.