Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'INATI SE SLAVONIJO'

Pogledajte kako su se opustili naši rukometaši, Duvnjak predvodio slavlje

Domagoj Duvnjak
Foto: Facebook
1/2
27.01.2018.
u 13:40

Odlično raspoložen bio je Domagoj Duvnjak koji se nažalost ozlijedio u prvoj utakmici sa Srbijom pa nije mogao pomoći u nastavku Europskog prvenstva.

Hrvatski rukometaši nakon osvojenog petog mjesta našli su se u jednom restoranu i opustili. 

Odlično raspoložen bio je Domagoj Duvnjak koji se nažalost ozlijedio u prvoj utakmici sa Srbijom pa nije mogao pomoći u nastavku Europskog prvenstva. Kapetan je poveo pjesmu "Inati se Slavonijo".

Za stolom je bilo odlična atmosfera, a kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu.

Komentara 22

DU
Deleted user
14:15 27.01.2018.

Nek se ljudi vesele...Izgubili su bili losi i sto bi sad trebali tugovat,,,mislim nigdje veze.....A i dobar izbor glazbe bar sto su putili da vidimo,,,jer kod nogometasa cujemo samo srpske cajke............

NE
Nenadnbgd
16:59 27.01.2018.

I oni su ljudi, puno je stresa, moraju negde da se prazne.

BA
bakulušić
14:15 27.01.2018.

Hrvatski SOKOLOVI slave jer su među najboljima u Europi i svijetu! A kauboji su oni koji ih vrijeđaju i omalovažavaju. Neka se vidi razlika između sokolova i kauboja. -Zovi, samo zovi, svi će sokolovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije