Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-17

Hrvatske nade u završnici ispustile pobjedu protiv Cipra

Hrvatska U-17
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/6
12.03.2018.
u 20:20

Igrači izbornika Petra Krpana poveli su nakon sat vremena igre pogotkom igrača Dinama Antonia Marina, a četiri minute prije kraja izjednačio je Paroutis

Nakon 0-0 u prvoj utakmici sa Švedskom, hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina odigrala je u Rijeci 1-1 s vršnjacima s Cipra u sklopu Elitnog kola kvalifikacija za EP.

Igrači izbornika Petra Krpana poveli su nakon sat vremena igre pogotkom igrača Dinama Antonia Marina, a četiri minute prije kraja izjednačio je Paroutis. 

Hrvatska U-17
1/8

U preostaloj utakmici drugog kola Skupine 2, Švedska je u Kostreni pobijedila Belgiju s 1-0, pa Šveđani vode s 4 boda ispred Hrvatske i Cipra, koji imaju po dva boda, dok je Belgija zadnja s jednim bodom.

Posljednje, treće kolo na rasporedu je 15. ožujka, a sastaju se Hrvatska - Belgija (Kantrida, Rijeka) i Cipar - Švedska (Žuknica, Kostrena).

Plasman na završni turnir izborit će osam pobjednika skupina Elitnog kola te sedam najboljih drugoplasiranih momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije